![]() |
#11 |
![]() abiler yıl olmuş 2011 hala neyden bahsediyorsunuz...
ne kaftan ne la... |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() tarihemi tapınacağız yav...
1 gün osmanlının elbisesini giyeceğimize,365 gün osmanlının edebini,adaletini takınalım daha iyi olur bence ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Ha ben de onudiyorum yaşansa ne güzel olur,arap ülkelerinin bile gözleri parlar.
ntv ye sanırım Suriyeli muhalifin birisi çıktı mesela,Türkçe konuşuyor ama akıcı değil tabi aksanı kayıyor. Adam Türk bayrağını yakan Suriyelilere resmen Bir Türkten daha şiddetli şekilde ama güzel dille eleştirdi,o bayrağın ay yıldızının 10 kadar ülke demişti sanırım bayrağında bulunduğunu,o ay yıldızın İstanbulun fethinin bir sembolü olduğunu hatırlattı o köpeklere haliyle bizlere de.Adamlarda hala Osmanlı sevgisi,İstanbulun fethi,ay yıldızın değerini kıymetini biliyor.Tabi yakıp yırtan ayaklarına sürenler ingiliz fransız dölü her biri,işgal zamanında arta kalan tohumlar. 1 kişi bişe bunu dile getiriyorsa önemli bir şey. İngilizlerin o geçişleri olsun gözlerimi kamaştırıyor resmen. Aynı şey vatikanda da var,isviçre mi isveç askerinden mi oluşan bir manga yapıyor.Başka ülkelerde de vardı hatırlamıyorum salla gitsin hatırladıkça delleniyorum ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (11-23-2011 Saat 04:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
İfade etmeye çalıştığımız şey eskiye ait motiflerdir. Mesela ben evimin bir köşesini Osmanlı motifleriyle süsleyip şark köşesi kurmayı çok isterim. Bu 2011'i bırakıp eskiye dönmek demek değil; biraz zevk meselesi, biraz eskiye özlem, biraz da eskiyi yaşatarak anma meselesidir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Başa ne geldiyse zevk meselesinden geldi hacı hala gelmekte
![]() Evim olursa ileride şark mark değil de harem dairesi kurmayı planlıyorum malum Osmanlı denince akla ilk harem geliyor ![]() Ha düşünülmeyecek bir şey değil de aslında ![]() Yok yok eleştiri. Kendimimi kandırıyorum ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() tören yapmayak
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
eee bu kadar da olur diyebilirsiniz çünkü hala osmanlıyı kara bulut olarak görenler ödüllendiriliyor. osmanlı hala ölmedi çünkü mehter marşı var ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() olsa çok iyi olurdu ecdadımızı yad ederdik amma bizim ülkede bu kadar osmanlı düşmanı olduktan sonra zor olur o işler.başlarlar irtica söylemlerine "istemeyük" derler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|