AK Gençliğin Buluşma Noktası
Film Tanıtım ve Fragmanları Film Tanıtım ve Fragmanları bu bölümde paylaşıyoruz.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-02-2011, 15:49   #1
Kullanıcı Adı
depare
Lightbulb Musallat 2 vizyon da..
Musallat 2



Fragman

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


2007'de korku türü için hatırı sayılır bir gişe yapan Musallat'ın ikincisi ise dört yıl sonra beyazperdeye geliyor.

Öğretmenlik yapan Elif (Türkü Turan) yaşadığı tüm sorunların geçmişindeki büyük bir hatadan kaynaklandığını öğrenir. Bu hata, yanlış zamanda ve yerde yapılan, korkunç ve çözülmesi mümkün olmayan bir büyüdür. Elif kapkaranlık geçmişiyle yüzleşmek zorundadır.

Gerçek bir hikâyeden yola çıkan 'Musallat 2', tıpkı birincisinde olduğu gibi plastik efektler yerine psikolojik gerilimden besleniyor. Alper Mestçi'nin yönettiği film, insanın 2 yaşından öncesini hatırlayamaması ve o yılların karanlığı üzerine kurulu. Türkü Turan, Tülay Bursa, Selim Gürata ve Zeliha Güney'in oynadığı filmde Elif, karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan bir öğretmendir. Yaşadığı sorunların geçmişteki büyük bir hatadan kaynaklandığını öğrenir. Bu büyük hata ise yanlış zamanda ve yerde yapılan, korkunç ve çözülmesi mümkün olmayan bir büyüdür.

Oyuncular: Türkü Turan (Elif), Tülay Bursa (Ümmü), Tülay Bursa (Ümmü), Selim Gürata (Turan), Selim Gürata (Turan), Zeliha Güney (Özlem), Saliha İplikçi (Öykü), Saliha İplikçi (Öykü), Levent Beceren (Yavuz), Başay Okay (Hatice), Başay Okay (Hatice), Ozan Öğüt (Cenk), Ozan Öğüt (Cenk), Koray Şahinbaş (İbrahim), Sinem Öcalır (Hacer), Sinem Öcalır (Hacer)

Başka dünyalardan gelen bir varlığın bir çifte musallat olmasını anlatan 2007 tarihli ilk filmin başarısından sonra yönetmen ve senarist Alper Mestçi, "Musallat 2 Lanet" filmine de imza attı. Filmin başrollünde Reha Erdem'in ödüllü filmi Kosmos'dan hatırladığımız Türkü Turan yer alıyor.

Çok anlatılan, gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilen "Musallat 2: Lanet" yine ilk film gibi psikolojik bir korku... İnsanın 2 yaşından öncesini hatırlayamaması ve o yılların karanlığı üzerine bir film. Elif (Türkü Turan) filmde kapkaranlık geçmişinle yüzleşmek zorunda kalan bir öğretmeni canlandırıyor. Ve yaşadığı tüm sorunların aslında geçmişindeki büyük bir hatadan kaynaklandığını öğreniyor. Bu büyük hata ise yanlış zamanda ve yerde yapılan, korkunç ve çözülmesi mümkün olmayan bir büyü...

 


Konu depare tarafından (12-02-2011 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi