![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Birde Kck'da her önüne gelenin tıkıldığını filan düşünüyorsan bundan önceki operasyonlara ve kişilerin yaptıkları ve neyle suçlandıklarına bak. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Savcılara itimatım yok ki ne ile suçladıkları umrumda bile değil ki onlara göre bende potansiyel teröristim
![]() Bu böyle gitmez elbet bir yerden patlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Pkk'lısınıda Kck'lısınıda tıkacağız sonrada alkış tutacağız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() meryem bacının ahıda sizden çıkar muhammed cihadın ahıda sizden çıkar onun başörtüsü için idamla yargılanan anasının ahıda sizden çıkar sürekli içeri alınıp hemen serbest bırakılıp gözdağı verilmek istenen müslümanların ve ailelerin ahıda sizden çıkar bin küsür gündür içeride suçunu bilmeden ceza almadan yatan gazetecilerin ahıda sizden çıkar .
Tıkın bakalım tıkın bu kadar mazlumun ahı nasıl çıkar tıkarken birde onu düşünün bakalım. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Konuyu çarpıtıyormusun kasıtlımı yapıyorsun anlayamadım. Kck tutuklularınında ahı varmı ?açıkca sorayımda yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() bugün terörist olduğu gerekçesiyle tutuklanan muhammed cihad saatçioğlunun annesi başörtüsü direnişçilerindendi ve idamla yargılanmıştı.
Bence sen işine gelmediği için cımbızlayıp çarpıtıyorsun ![]() Kck davasınında ergenekon davasınında doğru işlemediği bir sürü masum insanın mağdur edildiği düşüncenin suç olarak görüldüğü kanısındayım. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() bu operasyonlar yüzünden kursa gidemedim sabah...
|
|
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Kardeşim ozaman kendin çalıp kendin söyleme başlık belli yapılan soruşturma belli tutuklanan adamlar belli ![]() Öyle bir konuşuyorsunki bütün Kck'ya kucak açmış gibisin ... Sonrada diyorsun yok Muhammed Cidad yok anası...amcası... O yüzden son soruyu gayet açık sorma isteği duydum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Doğru işlemeyen insanları mağdur eden operasyonları ayakta alkışlamam beklenmesin.
|
|
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
Su gercegı goz ardı etmeyelım eger sız teror orgutunun siyasi ayagı olursanız bu operasyonları normal karsılarsınız.Kendileri biliyor o açıdan mağdur rolune gerek yok |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|