![]() |
#21 |
![]() Tabi canım başlık hiç kışkırtıcı olur mu ?
Biz pkk'lıları kastederek bir başlık açıyoruz ama neymiş efendim kürtlerinde damarına basıyoruz diye başlık düzeltiliyormuş... Türk ırkından söz etmek mümkün değilmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu söyleyenin soyu sopuyla alakalı fazla bir araştırma yapmaya gerek yok... Türk ırkının tarihsel gelişim sürecini merak edenler açsın kitap okusunlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() He lan afrikalıyız.O yüzden sarı saçlı mavi gözlü heylim peyniri gibi bembeyaz birisiyim
![]() Bsg sinler. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Soy sop mühimse benim soyum 11. asır Akıncı Türklerine dayanıyor....
Yapılan araştırma saçmalıktan başka birşey değil. 17 tane adamı inceleyip nasıl bu kanıya vardılar anlamış değilim? Gönderin bide bana baksınlar... Bu zamana kadar soy sop muhabbeti hiç yapmadım ama araştırma komedi ötesi 17 adamla koskoca bir coğrafyaya yayılmış bir milleti ölcüyorlar... Memleketimde anket yapılırken bile her ilden binlerce kişiyle yapılıyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Koca sinan Türkmüymüş?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
Olsa ne olacak olmasa ne olacak. Osmanliydi. Müslümandi. Hem Türk yalnizca bir irkin adi degildir. Türk = islam anlaminda kullanilagelmistir. Bosnali bir dostum kendisi söylemisti...onlarada sirplar Türk dermis hep... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() hepimiz afrikalıyız
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Hepimiz Ermeniyiz diyenelere gitsen Hepimiz Türküz dermisin desen demez