AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-22-2012, 03:20   #41
Kullanıcı Adı
Mavera
EZEL o ictiginden banada versene :D..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2012, 03:21   #42
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun!

Nihal Atsız
4 Mayis 1941

Alt 01-22-2012, 03:21   #43
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun!

Nihal Atsız
4 Mayis 1941

Alt 01-22-2012, 03:23   #44
Kullanıcı Adı
Mavera
furkan söylentilere görede senin aslin orta asyaya dayanan soylu bir Türk boyuymus, ben EZEL in yalancisiyim
Alt 01-22-2012, 03:25   #45
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haci sana önerdigim psikolog teklifim hala daha gecerlidir .. bu arada yüzde 99 demissin belkide yüzde 1 in icine giriyorum..
lan bari ici dolu yorum yapta millet ciddiye alsin hadi memleketim sivas, erzurum, adana, konya filan olsa bir ihtimal dersin trabzon da ne arar kürt la
hadi resmini koyda senide görelim benim tahmin sen kürt oglu kürtsün ve bunu cekindigin icin söyleyemiyorsun o yüzden aslini inkar ederek, türk ayagina yatarak, egonu tatmin ediyorun
Buyur burası benim köyüm SEDAT TUNÇ kim diye sor siz kimlerdensiniz necisiniz diye sor http://www.karlikkoyu.com/ öğren bizde cevap böyle anında şip şak

Ben kürtmüşüm ) Bunu diyen kim beni daha 1 saat öncesine kadar anti kürtçülükle suçlayan birisi
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2012, 03:29   #46
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Buyur burası benim köyüm SEDAT TUNÇ kim diye sor siz kimlerdensiniz necisiniz diye sor http://www.karlikkoyu.com/ öğren bizde cevap böyle anında şip şak

Ben kürtmüşüm ) Bunu diyen kim beni daha 1 saat öncesine kadar anti kürtçülükle suçlayan birisi
bak simdi ben sana daha öncede söyledim ben insan psikolojisinden anlarim.. sen kürtsün ve kücükken yasadigin acilardan dolayi bunu söylemekten cekiniyorsun..
benc abicim üzerindeki bu ürkekligi atman ve aslini cekinmeden haykirman gerekir..
sonucta kürt olmakta güzel birseydir bak büyük komutan selahattin eyyubide kürttü..
birde resmini koysana abicim, bakalim sen esmer misin o zaman olay acikliga kavusur..
Alt 01-22-2012, 03:30   #47
Kullanıcı Adı
İntifada
http://tr.wikipedia.org/wiki/Amman

benim memleket beyler...
sormayın kimse tanımaz...
Alt 01-22-2012, 03:30   #48
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alt 01-22-2012, 03:32   #49
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
abi gerçekten soruyorum kürtler sana acı bir şey mi yaptılar ciddi ciddi şüphelenmeye başladım.
Alt 01-22-2012, 03:40   #50
Kullanıcı Adı
Mavera
abicim google sedat tunc yazinda bu resim cikti, yoksa sen misin abi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)