AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-23-2012, 00:23   #11
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
onurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu kadarda değil siz resmen atıyorsunuz nerden biliyorsun bu dediğin olaylar tepki vermediğimizi kimseyi şucu bucu diye ayrım yapmadan konuşalım sen takmışsın zaman gazetesi ve fetullahcılar şöyle böyle diye kendince yorumluyorsun peki sen neden tepki veriyorsun anlat bakalım... bu forum ne cemaat nede terör destekcisi nede marjinal örgütlerin basın organı değildir yorumlara dikkat edelim
asıl sen sözlerine dikkat et! senden 2.5 yıl önce bu foruma üye oldum. ne dediğimi gayet iyi biliyorum. marjinal örgütlerin basın organı değilmiş

benim bildiğim forumda herkes düşüncesini özgürce dile getirebiliyor. benim düşüncelerim sana ters düştü diye uyaramazsın beni! hele hele atıyorsun, kesiyorsun, biçiyorsun hiç diyemezsin. eğer attığımı iddia ediyorsan, bunu ispatlarsın ben de gerekirse özür dilerim. forum kuralları bunu gerektirir, bilip bilmeden kimseye atıp tuttuğunu söylemeyecksin!

Alıntı:
onurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen takmışsın zaman gazetesi ve fetullahcılar şöyle böyle diye kendince yorumluyorsun peki sen neden tepki veriyorsun anlat bakalım...
sana zaman gazetesinin hangi haberi paylaştığını dahi yazdım. israil gazetelerinde manşet oluyor zamanın iran aleyhindeki haberleri. hepsi yalan, dolan, iftira. kendimce yorumlamıyorum. ortada somut bir eylem var.

Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mavi Marmara'yı burada daha öncede tartıştık biryere varabildiğimizi hatırlamıyorum.
Hocaefendi onu bunu eleştirmedi diye cemaat hizmet etmiyormu?
hocaefendi bu durumu eleştirmedi diye biz de hocaefendiyi eleştiremeyecek miyiz? ve biz cemaatin olumsuz yönlerini eleştirdiğimizde siz genel olarak "cemaat hizmet etmiyor" mesajını nerden çıkarıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum!

Alıntı:
Bu İran sevdanız nereden geliyor onuda anlamış değilim.
Bir yandan hocaefendi onu demedi bunu demedi diyorsun sonrada karşısına basındaki haberleri çıkartıyorsun...
Ben İran'a sahip çıkmak sorunda değilim cemaatte zorunda değil...Burada ne haber çıkıyorsa İran'dada Türkiye aleyhinde haberler çıkıyor
hamdolsun körü körüne sevmiyoruz birilerini. ben Mısırlıyı sevdiğim kadar seviyorum İranlıyı. Iraklı bir Sünniyi sevdiğim kadar Lübnanlı Şii'yi de seviyorum. hatta müslümanları Sünni, Şii diye ayırmaktan bile utanıyorum. irana sevdam körü körüne değil, az önce daha yarım saat önce İran'ı tek bir camide cuma namazı kıldırdıkları için eleştirdim, bunun doğru olmadığını fakat bundan dolayı da sapkın ilan edilemeyecekleri söyledim. beynimiz kiralık veya satılık değil çok şükür!

Alıntı:
Sizin uyuşmamamış müslüman anlayışınızısa çok iyi biliyoruz vuran kıran adam öldüren bombalı eylemler yapan sonra bu eylemlere alkış tutan...
he ya. yüzlerce leşim var benim
bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir sözüne sadığız hamd olsun. işte uyuşuk müslümandan kastım da bir nebze buydu. daha kardeşinin (şiilerin) yaşayışı hakkında bilgi sahibi değilsin. iranı vahdet anlayışından dolayı savunanları sen insanları öldüren tipler olarak nasıl algılayabilirsin? bu kadar da olmaz ki! ben birlik beraberlikten bahsediyorum sen benim düşüncemle insanları öldüren, vuran kıran canlı bomba eylemleri yapan zihniyeti bir tutuyorsun. eğer iranı kastediyorsan iran saddam kuklası dışında hangi müslüman ülkeye saldırdı? Allah cümlemizi ıslah etsin.

Alıntı:
Azap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocaefendi” 11 Eylül saldırıları sonrası dünyada en çok nefret ettiği insanın George Bush, Ariel Sharon vb. kişiler değil Ûsâme b. Ladîn olduğunu ifade etmiş, Guantanamo’da bir çok Müslüman akla hayale gelmeyen işkencelere maruz bırakılırken Pensilvanya’da vize için kendisini sorgulayan FBI Ajanlarının ne kadar adil ve merhametli olduklarını anlatmıştı…
“Hocaefendi”, Şeyh Ahmed Yasin’in katledildiği gün Zaman gazetesine verdiği röportajda “Filistin-İsrail barışını Filistin tarafının silah kaçakçılığı yaptığı için istemediğini” iddia ediyordu. Aynı röportajın hemen karşı sayfasında ise “Hocaefendi”nin şakirdi Kerim Balcı, Şeyh Ahmed Yasin’in terörü destekleyen ve teşvik eden biri olduğunu yazıyordu
alsana işte. buna ne diyecekler merak ettim bak. kesin yine cemaat üyeleri oy birliğiyle "bir bildiği vardır ki söylemiş" derler. uyuşuk müslümanlar! kendi beyinlerini kullanmaktan acizler!
Allah korusun hocaefendi yaşının da vermiş olduğu sebepten dolayı bunasa ve "hak din hırsitiyanlıktır" dense yine ses çıkarmaz cemaat üyeleri. Allah ıslah etsin.!

Konu Beylerbeyi tarafından (01-23-2012 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir..
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)