01-24-2012, 00:51 | #21 | |
Alıntı:
Bu yeterli sanırım. |
||
01-24-2012, 00:52 | #22 |
Tek derdin kürdistanmı kaldı arkadaş...
Bende sende ve herkesde çok iyi biliyorki bu memlekettre sözü geçen kürdistan '' yerleşim olarak kürtleri konumlandığı yer'' olarak algılanmıyor. Sınırları Türkiye' nin topraklarınıda kapsayan yeni bir devlet olarak algılanıyor ve bu kelimeyi telafuz edenlerde bnu böyle dile getiriyor. Hal böyle iken kürdista lafını kullanmaya devam etmek provakatörlüğün dik alasından başka birşey değildir... Sizin gibi düşünen insanlar olduğu sürece bu memlekette birli beraberlik ve huzur asla sağlanmayacak ve busağlanamamazlıkdan dolayı ben sizlere hiçbir zaman hakkımı herlal etmeyeceğim... Hep mazlum rolünü üstlenerek başlkalarının sopayla yaptığını sizx ajitasyonla yapıyorsunuz. rtık mağğduru oynayarak istedeiğiniz gibi at koşturma sevdanızdan vazgeçin... Çok afederisniz ama b.kunu çıkarmayın... |
|
01-24-2012, 00:53 | #23 |
kendin değiştirebilirdin ammarın değiştirmeyeceğini biliyorsun adamla problemin var ve adamın konularını silerek ammara zarar verdiğini zannediyorsun .
|
|
01-24-2012, 00:54 | #24 |
O bölgeye bağımsızlık verilsin ülkeyi terk ederim o kadar netim arkadaş bu ülkenin sınırları belli özerk bölge mölge vermiyoruz.Türk kürt çerkez abaza laz ermeni vs.herkes eşittir kardeştir aynı ülkenin vatandaşıdır.
Anladınız mı . Kürtte kardeşimdir lazda çerkezde bunu hiçkimse inkar edemez. BENİM TEK KARŞI ÇIKTIĞIM ŞEY SINIRLARIMIZ BELLİ VE KÜRTLERİN YAŞADIĞI BÖLGEYE ÖZERKLİK VERİLECEKSE VEYA KÜRDİSTAN DENİLECEKSE O ZAMAN LAZLARIN BÖLGESİNE DE LAZİSTAN DENSİN VEYA LAZ CUMHURİYETİ KURULSUN ! O zaman görün Türkiye ne kadar yaşanılabilir hale geliyor boş boş konuşuyorsunuz yahu. |
|
01-24-2012, 00:55 | #25 |
burakta gecmisimi görüyorum ... ama bence abartili bir tepki artik su kelimelere anlam katma paronayasindan kurtulalim..
o bölgenin adi asirlardir kürdistandir ama tabiki bizim zihnimizdeki kürdistan su lanet olasi terör örgütünün kurmaya calistigi sözde kürdistan oldugu icin duygusal bir tepki koyuyoruz ama bence artik su tabulari yikmaliyiz.. |
|
01-24-2012, 00:55 | #26 |
Burak kardeşimiz kesinlikle görevini hakkıyla yerine getiriyor
sen sürekli Türk-Kürt çatışması yapmaya çalış yani arkadaşında dediği gibi provakatörlük yap sonra Burak suçlu olsun işiniz gücünüz fitne çıkartmak ortalığı karıştırmak başkada birşey değil. |
|
01-24-2012, 00:55 | #27 |
Gerekli ve yeterli açıklamamı yaptım konuyu sadece izliyorum bakalım daha ne kadar saçmalıyorsunuz.
|
|
01-24-2012, 00:55 | #28 |
sakiiinnn ...
|
|
01-24-2012, 00:55 | #29 |
|
|
01-24-2012, 00:56 | #30 |
birisi EZEL i cagirsin, tam onluk konu :D
|