AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-26-2012, 19:28   #11
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
öldürülen aile bir kere korucu ailesi ve pkk nefret eder bu tip ailelerden. bu tip aileler genelde askerle işbirliği içinde çalışırlar. hadi diyelim bu aile korucu ailesi olmasaydı da bdpli bir aile olsaydı yapılan katliam hak mı olacaktı ? O zaman kürtler ocaklara roketatarlarla saldırsınlar yok etsinler bu mekanları ? böyle bir zihniyet olabilir mi ?
neymiş üstüne bayrak atmışlar
ne bekliyordunuz ? yaşasın devlet yaşasın türkiye sloganlarının atılmasınımı bekliyordunuz cenazelerde ?
34 adam öldürülmüş ülkenin ordusunun uçaklarıyla. 29 u aynı aileden.
ne demelerini ne yapmalarını bekliyorsunuz. 29 ferdini ordu uçaklarının bombalaması sonucu kaybeden bir ailenin geri kalan fertlerinin vatan millet aşkıyla yanıp tutuşmasını her yere Türk bayrakları asmasınımı bekliyorsunuz ? biraz vicdana gelin.
  Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi