![]() |
#91 |
![]() Yüce Yaradan fakiri yoklukla zengini varlıkla imtihan eder.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
![]() Bu ülkede zengin dindar insanlar yokmu ? Var ? Onların karısı kızının haramdan sakınarak tatil yapabileceği bir otel yapılması iyi bir olaymı kötü bir olaymı ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
![]() Alıntı:
öyle bi yer yapılsın... ne bu 7 yıldız,lüks,şaşa vurgusu... ne bu parayla,malla övünme merakı ? üstelik istanbulda ne tatili abi ? biz yazın buradan kaçmak için yer arıyoruz... Allah aşkına islamı kullanarak lüks,şaşa vurgusu yapmanın nesi iyi ? |
||
![]() |
![]() |
#94 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
![]() ortada islami bir amaç yokmuş demek ki...
|
|
![]() |
![]() |
#96 |
![]() İslami bir amaç olunca beleşe mi kalınıyor ? Yada İslamiyet Türkiyeye özgür bir dinmi ? İslami bir amaç yokta bunlar ne gerek duymuşlar haremlik selamlık otel yapmaya ? 3 yıldızlı oluncamı islami bir amacı oluyor
![]() Konu EZEL tarafından (01-31-2012 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
![]() Alıntı:
islam ticaret aracımı ? beleşemi kalınmayacak diye illa lüksmü lazım şaşamı lazım ? mekanın resimlerine baktın mi? ortada burjuvalara gel gel yapan bi durum var resmen... dünyanın herhangi bir yerinde yapılsa aynı tepkiyi verirdim... belki bulabilirsin araştırırsın milyon dolarlar verilerek yapılan dünyanın en büyükmü ne camisi yapılıyordu buraya ne tepki verdiysem orayada aynı tepkiyi verdim... |
||
![]() |
![]() |
#98 |
![]() Ula titanickte bile fakirler bulunuyordu,bu ötelde neden fakiri geçtim orta direk bizim gibi insanlar bulunamıyor veya bulunamıcak acep ?
![]() Ayrıca tapu mapu ayakları var,kişi ev niyetine satın alıyor belli ki bazı odaları.Gerçi banane çokta umur ![]() Burada halkın çıkarı,memnuniyeti yokken,günlerce mal mal tv de reklam yapmalarının amacı ne acaba ? ''Ay maşallah Allah arttırsın'' dedirtmek mi ? Ulan zengin olanın zaten haberi olur,ee alan kişiler zaten belli.Alacak olanlara zaten haber direk ulaşır. Madem herşey Allahtan,bir katını orta gelirliler için ayırın,onlara göre fiyat biçin görelim.Allah rıskını verir ne de olsa,inanncı bol insanlar ne de olsa,benim gibi yarı boyutta gezmiyorlar.Haa Allah diyip, rıskını Allahtan değil de zenginlerden gelecek paradan oluşuyorsa beklentin,benim dinim ile onların dini,benim Allah'ım ile onların Allah'ı bambaşka. Benim bildiğim bu dinde sınıfsal ayrılık falanı filanı yok,bunun olmadığını göstersinler cümle aleme kanıtlasınlar gideyim beleşe hizmette bulunayım bu kişilere,propagandalarını yapayım,hava alanında ömrüm boyunca reklamlarını yapayıım inen turistlere vs. ![]() Açılışta jetpanın sahibi bir söz söylemiştim dikkatimi çekmişti baya,aklımın bir köşesine yazmıştım ama yarım akıllı olduğum için boş olan kısmına yazmışım silinmiş otomatik olarak unuttum gitti ![]() |
|
![]() |
![]() |
#99 | |
![]() Alıntı:
Hz. Süleyman'ı Oku da gel ikide bir örnek verme... ışıksız ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |||||||
![]()