01-31-2012, 18:42 | #1 | |||
Hama'da Rusya ve ABD Bayrağı Yakıldı
Hama'da Rusya ve Amerika Bayrağı Ateşe Verildi Hama’da Baas diktatörlüğünü protesto eden Suriyeliler Rusya ve ABD bayrağı yaktı. Suriye’de son günlerde artan katliamların trajik görüntüleri internet ortamına düşerken, akan onca kana rağmen protestoların da devam ettiği görülüyor. Hama’da 27 Ocak 2012 günü yapılan protesto eyleminde Rusya bayrağı ve Putin posterleriyle birlikte ABD bayrağı yakıldı. Her fırsatta Esed’in cellâtlarına karşı canlarını ortaya koyarak direnen Suriye halkını emperyalistlerle ilişkilendirmeye çalışan komplocuların tezleri son zamanlarda sosyal medyada paylaşılan görüntülerle bir bir çöküyor. Hama’dan yansıyan bu görüntü de onlardan biri:
http://www.haksozhaber.net/hamada-ru...ldi-27353h.htm
|
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-31-2012, 19:30 | #2 | |
Alıntı:
|
||
02-01-2012, 02:54 | #3 | |||
Hama Katliamının 30. yılı... ''1982 Yılında Hafız Esad ve Kardeşi Rıfat Esad'ın Birkaç Gün İçinde Hayalet Şehre Dönüştürdüğü Şehir HAMA.. 40 Bin Masum ve Hatta Daha Fazlasının Katledildiği Şehir HAMA.. Şehidler Diyarı HAMA..''
''gün şubatın ilk haftası yıl seksen iki.. alev alev yanıyor bir mazlum şehir. bir çağlayan yol alıyor cennete doğru.. toprağı kanla sulanıyor...burası HAMA.. hama.. hama.. hama..kalbimde bir yara..'' |
||||
02-01-2012, 05:01 | #4 |
|
|
02-02-2012, 02:25 | #5 | |||
Özgür Suriye Ordusu'nun marşı... ''Ey Özgür Ordu, iman ve irade ile silahlan; Suriye'yi, Baas işgalinden ve kafir , nusayri çetelerden kurtar!..''
|
||||
02-02-2012, 16:55 | #6 |
''Suriye’nin her şehri bir Hama'' http://www.timeturk.com/tr/2012/02/0...-bir-hama.html El Hamavi: Hama katliamı tekerrür ediyor http://www.timeturk.com/tr/2012/02/0...ur-ediyor.html |
|
02-02-2012, 17:20 | #7 |
Elhamdülillah fitnecilerin bir bir iftiralarını çürütüyorlar...
|
|
02-03-2012, 03:01 | #8 |
Suriye olayları, turnusol kağıdı oldu zaten..
Türkiye'deki İran-Şii lobisinden olan Nureddin Şirin ve Kenan Çamurcu gibi şialar, hala Suriye'deki İslam düşmanı Baas rejiminin progopandasını yaparak Suriye Devrimi'ni karalamaya çalışıyorlar... ''Vahdet'' söylemlerini dillerinden düşürmeyen bu sahte vahdetçilerin asıl amaçlarının; şiiliği yaymak , İran-Şia progopandası yapmak ve İran'ın ulusal çıkarlarını gözetmek olduğu da Suriye Devrimi vesilesiyle apaçık bir şekilde ortaya çıkmış oldu... |
|
02-03-2012, 03:10 | #9 |
nureddin şirin abinin ağzından şiiliği öven sünniliği aşağılayan bi söz hiç duymadım...
dahası bugüne kadar ümmet için,vahdet için mücadele ettiğine şahidiz... kudüs gecesinde yaptığı konuşma yüzünden senelerce hapis yattı bu memlekette nureddin şirin... ben onların mezhepsel değil,politik düşündüklerini tahmin ediyorum... onları suçladığın şeyle senin yaptığın şey aynı... tekfirci dili nereden kaptınız böyle... |
|
02-03-2012, 17:25 | #10 |
Sünniliği direkt olarak aşağılıyan bir konuşmayı çoğunluğu sünni olan Türkiye'de yaşadığı için zaten yapamaz. Bunu Kenan Çamurcu da yapmıyor zaten.
Nureddin Şirin'in son zamanlarda iyice çirkinleşen bir şekilde İran-Şia progopandası yaptığı barizdir. Bu adamın Suriye konusundaki tutumu bunun en açık delillerindendir. Nureddin Şirin editörlüğünü yaptığı velfecr.com'da sürekli Suriye'deki İslam düşmanı Baas rejiminin progopandasını yapıp Suriye Devrimi'ni karalamaya çalışmaktadır. Bu adamın Suriye Devrimi'ne karşı aldığı bu mezhepçi tutum da Safevi-İran rejiminin Suriye devrimi'ne karşı aldığı mezhepçi ve menfaatçi tavırdan kaynaklanmaktadır. Bu adam hapis yatmış diyorsun... Bu adamın yattığı hapis beni ilgilendirmez.. Her hapis yatan iyi insan olacak diye bir kural mı var? Kaldı ki hapis cezası aldığı için bunun yaptığı mezhepçilikleri ve İran-Şia progopandalarını görmemezlikten mi gelmemiz gerekir? Yani ''bu adam hapis yattı; bu yüzden ne yapsa yeridir..'' dememizi mi bekliyorsun? Ben Suriye Devrimi'ne karşı İran'ın ve Türkiye'deki İran-Şii lobisinin aldığı tavrı görmeden önce İran'ı böyle eleştirmiyordum. Hatta bazı yerlerde İran'ı savunmuşluğum bile vardı... Ama İran'ın ve Türkiye'deki İrancıların, Suriye Devrimi'ne karşı aldıkları tavrı görünce İran'ın ne kadar mezhepçi bir devlet olduğunu ve sürekli şiiliği güçlendirmeye çalıştığını anladım. Irak'lı şiilerin dini lideri ''Büyük Ayetullah'' Ali Sistani, ABD'nin Irak'ı işgali ve işgalci ABD askerlerine karşı savaşılmaması yönünde fetva vermişti... İran da Afganistan'da sünni Taliban'a , Irak'ta da sünni direnişçilere karşı ABD ile işbirliği yapmıştı... Sen Nureddin Şirin'in, Ali Sistani'yi ve(ya) İran'ı eleştiren bir yazısını gördün mü hiç? Suriye Devrimi'ni ifitiralarlarla karalamaya çalşan bu adam işgal fetvası veren Sistani'yi neden eleştirmiyor?! Ben bu konunun açılışındaki haberin linki ile bir başka linki Nurettin Şirin'in editörlüğünü yaptığı velfecr.com'a yolladım. Ve ''eğer gerçekten bahsettiğiniz gibi haysiyetli ve adil iseniz bu haberleri bu sitede yayımlarsınız'' diye yazdım. Ama bu haberleri o sitede yayımlamadılar... Hatta yolladığım bu yorumum bile yayımlanmadı , o sözde vahdetçi Nureddin Şirin'in sitesinde... Tekfircilik derken? Benim, Nureddin Şirin'i ve Kenan Çamurcu'yu tekfir ettiğim bir yazımı gösterebilir misin? Konu werret tarafından (02-03-2012 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|