![]() |
#1 |
![]() 1 günde bindikleri 10 dan fazla belediye aracının camlarını vs, ,insanların bulunduğu belediye aracına sis bombası atmak,yoldaki araçlara saldırmak,polise karşı yangın söndürücüyle saldırmak vs.
![]() Konu Cihannur tarafından (04-30-2012 Saat 03:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Futbol teröristi diyoruz zaten.
Kamu mallarını hunharca hiç acımadan, ahmakça fanatiklikleri uğruna parçalayan, otobüslerin camlarını kıran. Bunları geçtik diyelim, polislere de saldırıp, su mu ne sıkmışlar. Reziller. İnşaAllah kameralarla hepsi tek tek tespit edilir de görürler hanyayı konyayı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() zarar 500 milyarmış la vay arkadaş .
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() erkeklik yaptıklarını zannediyor gerizekalılar...
metrobüse sis bombası atmak ne demek ? ya hasta olsa,bebek olsa o otobüste... lanet olsun böyle işe... Allaha şükür şu koyu taraftarlık belasından kurtuldum... mezhepçilikle,kavmiyetle bölemeyenler futbolla bölecek müslümanları neredeyse... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() geri zekalilar sanki babasinin malini kiriyor, döküyor.. su magandalardan futbolun temizlenmesi lazim!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu kalabalığın hepsi bir baltaya sap olmamamış boş adamlardan ibaret.Çok yazık gerçekten.Bunları gördükçe çok üzülüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() tüm taraftarların ortak mesajı...
senin için ölürüm,senin için öldürürüm... Davası futbol olmuş insanların... Allah için parmağını kıpırdatmayanlar,takımları için ölümlere gidiyor... Küfürler ediyorlar müslüman kardeşinin anasına,bacısına sövüyorlar... dövüyorlar,kavga ediyorlar... islamdan nasibini almamış ahmak insanlar... Elhamdülillah diyorum 1000 kere,milyonkere taraftarlık asabiyyetinden kurtuldum... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() beyni oturma organı ile yer değiştirmişler için düşünmek çok zor...
yarısı zaten tineri fundip yapıp gidiyor maça... yoksa aklı başında biri hiç metrobüse molotof atar mı... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bunları bi güzel döveceksin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Futbol nedir arkadaşlar.. spormu yoksa terörize eden kışkırtan bir başka birşeymi?
ben bilemez oldum artık.. bunun adı spor felan değil onu biliyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|