Bugün meclis tv ye baktımda chpli bölücü vekiller şunu diyordu ''sistemi eleştirdiği için tutuklanan kişiler öğrenciler'' falan filan,haklarını koruyorlar.Bu sistemi eleştirme olayını bir dindar veya cemmatten birileri,veya kapalı bir kız (mesela atatürkü sevmiyorum diyen ablamız) veya bunların kıl kaptığı kişiler olsa,diyecekler ''sistem düşmanı,irtica hortladı'',oysa bölücükle ülkeyi bölmekle zerre ilişkileri düşünceleri olmayan kişi bunlar.
Olay bu kadar açık,chp yıllardır komonları,totoşları,ibnoşları,kemoşları,tombalacıl arı, bilmemnecileri bölücüleri kckcıları korudu,ee haliyle bu hükümette bölücülükle işi olmayan milli değerlerine sahip çıkan,en azından Allahsızda olsa gözü açık bir nesil istiyor,ülke içinde en uygunu dindar bir nesil elbet.Öteki dünyanında uhasebesini yapılıyor elbet Şahsen zamanında devlet sahip çıksaydı gençliğe,şuan ben Kuran okuyor olabilirdim belki ? Veya teşvik edilseydi ? Devlet elinden geleni yapmalı,aileleri de bilinçlendirmeli gençliğede sahip çıkmalı.
Okulda namaz kılıyor diye çocukları haber yapan yavşak sübyancı gibi bir nesili kimse istemez.