Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Siyasi Görüşünüz Nerden Geliyor ? | |||
Evet Ailemden Geliyor | 41 | 32.54% | |
Hayır Ben Kendi Doğrularımı Bulurum. | 76 | 60.32% | |
Diğer (Belirtiniz) | 9 | 7.14% | |
Katılımcı sayısı: 126. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
02-11-2012, 00:06 | #81 |
Bir ülkede halk olarak yok olmakda oldugunuzda yargılanacak biri varsa oda bizler zamanın eziklik ve zorba rejmi karanlıl odaklarla sarılmıs ülke diktatörleri ve yer altı yasal soyguncular ve kaleme almaya korrktugum diyecegim oldukca çok şeyleri olan zülüm insanlarının elbette birileri çıkıp dur demeliydi başkalarına göre nasıl bilemem ama bana göre hak hakikat ahlak yerini bulsun diye ALLAHın genel başkanımız ve başbakanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN beyefendiyi gönderdi .10 yili aşkin zamanda yola devam dediği bu kutlu politikada sizce söylermisiniz varmıydı daha iyisi BENİM o kadar söyleyecegim çok şeyler varki sadece kısaca özetledim ALLAH DAN DİLEĞİM ALLAH SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZA UZUN VE SAĞLIKLI BİR ÖMÜR VERSİN
|
|
02-13-2012, 14:26 | #82 |
Siyasi görüş diye bir görüş kabul etmiyorum acizane... İslam emirlerinin helal ve hak olan dairesine bugün siyaset diyorlar bizde naçizane siyaset yapıyor oluyoruz... Aslında Askeri ve Siyasi bir Din olan İslam'dan başka bir şeyle ilgilenmiyorum...!
|
|
02-13-2012, 14:34 | #83 |
Yürekten geliyor.
|
|
02-13-2012, 14:42 | #84 |
Eskiden saçma cevaplar veriyordum belki...
Artık Allahın hükümlerinden geliyor... Adalete mani,hakikatlerimle uyuşmayan tüm sistemlere ve politikalara 'LA' diyorum... |
|
11-28-2012, 20:59 | #85 |
ailemden gelse sağlam chp li olurdumarada bir muhalif oluşumu da buna bağlıyorum
|
|
10-09-2013, 13:18 | #86 |
Muhafazakârlığın; hayat üzerinde var olan durumu, toplumsal-kültürel değerlerin korunmasını savunan ve koruma amacını güden düşünce tarzı olması gibi bir yanı vardır Ben bu değerler ile kök ailemden aldığım bayrağı aynı gururla ve aynı kararlılık ile taşıma mücadelesini veriyorum.
Ailem önceden beri, çok partililiğin ilk yıllarından süre gelen ve Demokrat Parti ile başlayıp gene aynı değerlerin savaşını veren değerli siyasetçilerin yanında olduğumuzu içtenlikle söyleyebilirim. |
|
10-09-2013, 13:24 | #87 |
Araştırdım, doğruyu buldum.
|
|
12-30-2013, 00:42 | #88 |
Erbakan hocadan.
|
|
12-30-2013, 00:46 | #89 |
Temelde siyasetle hicbir alakasi olmayan bir insanim.
Hizibcilik bana göre degildir. Günün sartlarina göre ülkeme en iyi hizmet edenin yaninda yer alirim ...ve aliyorumda. |
|
05-08-2015, 14:45 | #90 |
Saplantılı bir şekilde değil elbette hangisi mantıklı gelirse kafama odur benim için
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|