02-16-2012, 17:57 | #11 |
Refahlı yıllar gerçekten farklıydı. Ben 1999 yerel seçimlerini çok iyi hatırlıyorum o zaman biz ailece refah partisinin iktidarı için çalışıyorduk. O konvoyları falan unutmak mümkün değil yaşım küçük olmasına rağmen iyi hatırlarım o günleri. Özellikle hanım çalışmalarını , salonlarda verilen çay günlerini , dergah toplantılarını refahlı çocuklarla ortalığı birbirine katışımızı Siyasete olan duyarlılığım zaten o günlerden geliyor ak partiyle oluşan bir durum değil. Samimiyet ve inanç gerçekten insanı çalışmaya sevkediyordu.
O dönem bizim bölgemiz muhafazakar bir bölgeydi bu yüzden faaliyetlerde epey yoğundu ki başbakanın 2. memleketim diye tarif ettiği ve sürekli gidip geldiği toplantılar yaptığı bir bölgede yaşıyorduk. Amcası ve akrabaları bu bölgedeydiler. Çocukların bile siyasete ilgisi acayipti ben onu çok iyi hatırlıyorum . Bugün 6-7 yaşındaki çocuğa partilerin ismini saysan bön bön bakar Biz ise sokakta ellerimize aldığımız parti bayraklarıyla savaşırdık milliyetçi ailelerin çocuklarıyla tabi bunlar arkadaşlarımızdı . O zaman bana ankarada refah partisinden bir akrabamız dev bir sopalı parti bayrağı vermişti sokakta mhpli çocuklarla cihad ediyorduk sopalarını hep düşürüyordum sokakta amcalar bana kurt işareti yaptırmaya çalışıyordu tam kurt işaretini yapacak gibi oluyordum ki birden baş parmağımı gösterip tekbir getiriyordum amcalar kovalıyordu ne günlerdi la keşke o samimiyeti tekrar yakalayabilsek . |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|