![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Daha üç beş gün sonra karşılarana gelecek bir problemi cumhurbaşkanını seçim süresini bile yasalarda kesin hükümlerle belirtemiyor. TSK'nın denetlenememesi nasıl tenkit edilmesi gereken bir nokta ise, şu an konjektörde tenkit edilmesi gereken bir noktadır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Ne alakası var yaşanan bu süreçle!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Yargı sürecine müdahele başkadır.
Soruşturma aşamasında olan bir olaya yargı süreci denmez. Ancak soruşturmadan sonraki aşamada mahkemeye sevk edilseler di yargı süreci başlamış olurdu keza AK PArti bu yasayı mahkeme sürecinde çıkartmamıştır. Ve dolayısıyla da yargıya müdahele diye birşeyden kesinlikle söz edilemez! Keza hükümet ve partiler yargı ile ilgili yasa yapma haklarına sahiptirler.Ve yapıyorlarda zaten. İdeoloji konusuna gelince ... Benim ideolojim hiçbir partiden ibaret değildir. Ben kendi prensiplerime göre hareket eder o şekilde düşüncelerimi söyler veya eylemlerimi gerçekleştiririm. Ha seçme hakkımı AK Partiden yana kullanıyorum çünkü prensiplerime en yakın denk düşen partidir AK PArti. Ama eleştiri noktasına gelince de objektif bakmayı her zaman kendime yer edinmişimdir. Yanlışa yanlış doğruya da doğru derim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() İpe UN sermeye devam ettikçe bu işlerin sonu gelmez
Yeni anayasa çalışmaları çok ruhsuz Ümitsiz...heyecansız Yeni anayasa yapacağız diyerek 3 seçim kazanamazsın Yapacaksan yap artık derler.. MİTÇİLER ile ilgili sıkıntı nedir çok vakıf değiliz Ama çoğunluk gücünü kullanarak konjöktürel kanunlar çıkarılmamalı,kişiye kuruma özel olmamalı Yüzbin askere komuta eden komutanları içeri alıyoruz Adalet için Ama iş MİTÇİLERE gelince sorun ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Soruşturursun fakat bu soruşturmada gizlilik kararı alırsın hiç bir problem olmaz. Bu arada Adalet Bakanınız ne iş yapıyor ? Konu Yıldırım tarafından (02-20-2012 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ----düzenleme |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Nasıl konuşacağımı sana mı soracağım ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Eyvallah!! Kullanmış olduğum hitap yanlıştı. Özür diler, klişe cümlelerden nefret ettiğimi bildiririm. Yasama organının ne görev yaptığı konusunda tarafıma brifing vermenizi gerektirecek bir durum söz konusu değildi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() 82 anayasasını savunmuyorum. Fakat Ak Parti'nin yasalar konusunda hataları akıl almaz boyutlardadır. Bu partinin şu anki komisyon ile düzenleyeceği bir anayasa ne kadar başarılı olur. Toplumun hangi kesimlerini sürüncemede, hangi kesimlerini inanılmaz özgürlüklerde bırakır. Bu noktada önyargılarım vardır. Hala yetmez ama evet sloganları toplumun bir çok kesiminde kullanıyorsa, ortada bariz hataların varlığı bedahet derecede ortadadır.
sizde hazırlayın anayasa taslağınızı gönderin cemil çiçeğe..bartelemous bile yeni anaysa için dinleniyorsa sizinde çekincelerinizi dinleyecek kayda düşecek birileri çıkar .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Bireysel olarak, bu tür konularda muhatap alınmazsınız. Bir sivil toplum kuruluşu, dernek, baro birlikleri vs.vs. bu kuruluşların adı altında giderseniz muhatap alınırsınız. İlgili sivil kuruluşlarına görüşlerimi mail yoluyla bildirdim.
Konu Garibüzzaman tarafından (02-20-2012 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Valla ben onu bilmem. Ergenekondan koca koca paşaları içeri attılar. Helal dedik alkışladık. Temizlenmemiş bir Mit kaldı, ona da izin vermiyorlar. Hakan Fidan başbakanımızın önüne cemaatle ilgili dosya üstüne dosya koyuyor. Bugünlere gelindiyse elbet önce Yüce Allah ın izni ile. Ancak Türk milletinin güvenini sarsmamak lazım. Bugünlere gelmede cemaatin rolü azımsanmamalı. Koordineli bir şekilde birliktelik devam etmeli.
Şu açılıma devam edilmemeli asla. Bir kere fırsat verildi teröristlere ve yandaşlarına ama sonuç nafile, üstüne kck vs iyice azıttılar. Tekrar denemeye gerek yok. Sayın başbakanım en kısa zamanda Beşir Atalay ve Hakan Fidanı tasfiye etmelidir. Kimse kusur bakmasın ama açılım bitmiştir, faydasından çok zararı görülmüştür. (örnek habur, oslo görüşmeleri) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|