![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
ufak at |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Bi insanı karalamak ne kadar kolay olmuş vay anasını...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
![]() Bayılıyorum bu adamlara Çok şey üfürüp hiçbir şey söylemeyen tipler Bu tür numaralar pek sökmüyor Yıllardır AK Parti bölünüyor bölündü bölünecek..diye beklediler Olmadı Şimdi cemaat ile iktidar bölünüyor bölündü bölünecek falan Edoğan'ın tabiri ile Verdik ellerine bir çelik çomak bir 10 yıl daha oynasınlar Aslında tüm bu hedef çarpıtmaların arkasında yeni CHP operasyonu var CHP nin işini bitirmek üzereler dikkaktleri başka yöne çekmeye uğraşıyorlar |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() naif yazarlarımızın gerek köşelerinde gerek twitterdeki haşin halleride dikkatlerden kaçmıyor...
orta yolcu,'ılımlı' insanların fevri hallerini izlemek şaşırtıcı ![]() 'fasid daireyi*' çok hırpalıyorlar ![]() *kendi tasvirleri ile |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Bugün 700, önceki gün 16 emniyetçi, daha öncesi 2 emniyet müdürü niye yer değişikliğine maruz kaldı.
Cevap çok basit tabi : Rutin değişiklikler ![]() Akparti nin her yaptığı doğru değildir. En büyük hatasıda habur olayıdır. Bu olayda başbakanımızı yanıltan ve olaya neden olan iki büyük aktör Hakan Fidan ve Beşir Atalay'dır. Ak parti bölünüyor gibi bir söylemde bulunmadım zaten. Benim de tememnim hiç bir görüş ayrılığı olmaması ve ülkemizin bu yönetimle daha iyi bir düzene geçmesi. Ancak anayasa çalışmlarında kapı kapı dolaşıp derdimizi anlattık ama ortada yok denecek kadar az bir çalışma var. Araya yine bir açılım vs girerse bu anayasa çalışması yine ortada kalır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
şakirt misin ? |
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Değilim. Ama severim kendilerini. Tabi onları sevmem partiyi ya da diğer müslüman kardeşlerimizi sevmediğim gibi bir anlama gelmesin.
Ben artık özellikle şu önceki açılım gibi saçılım istemiyorum. Üstelik bu işi başarısızlıkla yürütmüş olanlardan asla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Hayır niye şakirtlik kötü bir şey mi sanki?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|