AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-01-2012, 00:34   #11
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen kafanı ayıkla da gel kardeş ne dediğini bilmiyorsun !
öğrenci değil ne demek oluyor ?

asparagas ne oluyor ?

ben bu kadar sakalı görmedim ne oluyor ?
Lisede gerçekten böyle bir yasak olabilir ama video ısmarlama gibi geliyor...
Çocuğun saç bölümüne ve sakal bölümüne bak nedense karartı var ve yukarıda verdiğim saniyelerde çoçuğun sakalı buzun dışına çıkıyor...dikkat etmedinmi?
Sende yazdıklarımı iyi oku...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2012, 00:36   #12
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lisede gerçekten böyle bir yasak olabilir ama video ısmarlama gibi geliyor...
Çocuğun saç bölümüne ve sakal bölümüne bak nedense karartı var ve yukarıda verdiğim saniyelerde çoçuğun sakalı buzun dışına çıkıyor...dikkat etmedinmi?
Sende yazdıklarımı iyi oku...
okudum senin dediğin saniyede adam çenesi senin kafan kadar büyük çıkıyor buzlanma nedeniyle !
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2012, 00:40   #13
Kullanıcı Adı
Mavera
bence cok dogal ve insani bir haklarini dile getirmisler.. bu kisiler Müslüman ve dinlerinin geregi olan namaz ibadetini yapmak istiyorlar o halde bu gereksinim saglanmalidir..
ama ögrenci niye buzlanmis onu anlamadim yani sanki ayip birsey yapiyormus gibi buzlanmasi bana garip geldi belkide 18 yasin altinda oldugu icin olabilir tam olarak nedeni nedir merak ettim...
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2012, 00:42   #14
Kullanıcı Adı
Ammar
neden yüzünü bu kadar merak ettiniz bende çok merak ettim. öğrenci istemiş olamaz mı ? ailesi istememiş olamazı mı ? çocuğu denilen gibi 18 altı olduğu için olamaz mı ? okulda ifşaa etmek istememiş olamazlar mı ?
Alt 03-01-2012, 00:46   #15
Kullanıcı Adı
Mavera
tabiki olabilir en dogal hakkidir ama benim bakis acim su yönden hani bir ayip isleyenlerin yüzleri buzlanir ya buradaki olay tamamen ters bir durum arkadasin yaptigi ayip duyulacak degil, gurur duyulacak birsey..
bu arada zaten taniyan arkadasi zaten tanir o buzlama filan isin hikayesi neyse dedigin gibi vardir bir nedeni, saygi duymak gerekir..
Alt 03-01-2012, 00:49   #16
Kullanıcı Adı
Ammar
açık söylemek gerekirse bende anlamış değilim ama illa altında birşey aramak neyin nesi !

ben çocuğun veya ailesinin isteğini olduğunu düşünmekteyim ki bu yüzden haber edilemeyen bir sürü kişi var ben kendim yaşadım. akit gazetesini bile aradım ama söz konusu kişi kendini belli etmek istemediği için haber yapılamadı.
Alt 03-01-2012, 00:55   #17
Kullanıcı Adı
Mavera
ben altinda birsey aramiyorum ki sadece merak ettim ve kararina saygi duydugumu belirttim.. neyse konuyu saptirmanin anlami yok..
ortada bir magduriyet var o halde üzerinde durulmasi gerekir..
lise cagindaki bir ögrenciye namaz farzdir o halde bu cocuk namazini kilmak icin okuldan mi kacsin yada kazayami biraksin bir odayi mescit yapmak cok mu zor..
sahsen ihl de okudugum icin öyle bir sorunumuz yokdu ama genel liselerde bu konularda sorun oldugu ortada..
Alt 03-01-2012, 00:56   #18
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Ammar ne komik adamsın...
1- haber yalandır demedim.
2-asparagastır demedim...

Videodan bana çoçuğun 3 4 günlük değil bayağı bir sakalı var gibi geliyor ve ısmarlama olabilir deme hakkımdan daha doğal ne olabilir...

Hala anlayamadığını düşünüyorum habere yalan demiyorum video ısmarlama olabilir diyorum.
olabir olabilir...ısmarlamadırda demiyorum
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2012, 00:59   #19
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
ALLAH aşkına başka işiniz gücünüz yokmu
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2012, 01:05   #20
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben altinda birsey aramiyorum ki sadece merak ettim ve kararina saygi duydugumu belirttim.. neyse konuyu saptirmanin anlami yok..
ortada bir magduriyet var o halde üzerinde durulmasi gerekir..
lise cagindaki bir ögrenciye namaz farzdir o halde bu cocuk namazini kilmak icin okuldan mi kacsin yada kazayami biraksin bir odayi mescit yapmak cok mu zor..
sahsen ihl de okudugum icin öyle bir sorunumuz yokdu ama genel liselerde bu konularda sorun oldugu ortada..
senin için demiyorum zaten yanlış anlaşılmasın !

Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ammar ne komik adamsın...
1- haber yalandır demedim.
2-asparagastır demedim...

Videodan bana çoçuğun 3 4 günlük değil bayağı bir sakalı var gibi geliyor ve ısmarlama olabilir deme hakkımdan daha doğal ne olabilir...

Hala anlayamadığını düşünüyorum habere yalan demiyorum video ısmarlama olabilir diyorum.
olabir olabilir...ısmarlamadırda demiyorum
buzlanmayı kaldırında öğrenci mi görelim ne demek oluyor kimi kaldırıyorsun !

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)