03-04-2012, 10:03 | #1 |
Aklı olan, tarih bilen, vicdanlı biri, bana Saidi Nursi'yi anlatsın lütfen!
nur cemaati denen oluşumun bireyi bir kişi, aklı olacak, mantığı olacak,tarihi gerçeği ile bilecek ,yalan yakın tarihçi alçaklardan kopyada çekmeyerek, coğrafyasıyla, kültürü ile, fizyolojisi, anatomisi,biyolojisi , fikriyatı vede zikriyatı olarak bana lütfen sadi nursi yi tanıtmaya cesareti olan biri varsa ve özgürce tartışabilecekse, bende tahammül sınırlarımı dahada genişleterek tartışmaya ve asıl gerçeğe ulaşmak isterim...
tabi bu tartışma sonrası belki bende cemaate katılırım... tabi , bu konu biraz ağır olacak,siyasetde karışacak, ticaretde,arada bir çok cemeatde harcanacak,gerçekler ortaya çıkacak... tartışma sonrası ,fetullah gülen belkide bir daha asla ortaya çıkamayacak... tartışmaya,kuvvetli bir ilahiyatçı,ittihat ve terakki yi bilen,ve teşkilatı mahsusa yı tanıyan,masonluk,sabetaycılık,zerdüştlük, ve bir kaç ileri sapık ilimlerden kabala ve benzeri büyücülük işlerinden de anlayan tarihçi, matematikçi, fizikçi,kimyacı , coğrafyacı, ,biyoloji vede anatomiden anlayanlarda bilirkişi olarak katılırsa tartışma daha da harika olur ... tartışmaya gireceklere şimdiden başarılar diliyorum ,ve lütfen dersinize de çalışıp gelin ... ( lütfen bu konuyu silmeyin , belki ben meczupun tekiyimde ortaya çıksın ) .
Konu akobalı-akkurt tarafından (03-04-2012 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|