03-17-2012, 16:32 | #11 |
|
|
03-17-2012, 16:40 | #12 | ||
Alıntı:
en doğru tutanda bu olmuş .. Alıntı:
|
|||
03-17-2012, 17:13 | #13 |
Kişisel gelişim minvalinde takip ettiğim isimlerde bu testlerin realite payının çok düşük olduğunu gözlemliyorlar. NLP seminerlerinde de bu mizahi bir şekilde vurgulanmıştı.Çok gülmüştüm
|
|
03-17-2012, 17:29 | #14 |
Kendimle ilgili bu tür fikirler vermekten hiç hoşlanmam ama yazıcam diye yazdım bir kere
Yanlışları olmakla beraber benimle ilgili doğruları da içeriyor... b) Düz; yazılarınızı sağa sola meylettirmeksizin yazıyorsanız iletişim ihtiyacı içindesiniz demektir. b) Karşı cinsle iletişime geçme konusunda çekingen ve sorun yaşayan biri olduğunuzu gösterir. b) Konuşkan, rahat ve hatta her şeye burnunu sokan biri olduğunuzu gösterir. b) Masraflı ve konuşkan biri olduğunuzu gösterir. a) Rasyonel, muhafazakâr ve gelenek-göreneklere bağlı biri olduğunuzu gösterir. a) Kendinizden bahsetmeyi seviyor olduğunuzu ve diğerlerinin sizin neler yaptığınız üzerine düşünmelerini istiyor olduğunuzu gösterir. b) Çok da yaratıcı bir yapınız olmamasıyla birlikte yönetim konusunda sorumluluk alabilecek bir yapıda olduğunuzu gösterir. b) Yorgun, bitkin ve psikolojik açıdan iyi olmadığınızı ve acı çektiğinizi gösterir. b) materyalist ve abartarak konuşmaya eğilimli biri olduğunuzu gösterir. c) Esnekliği olan enerjik birisiniz, hayat ne getirirse getirsin kolayca adapte olabilirsiniz. |
|
03-18-2012, 00:20 | #15 |
Teste göre materyalist bir muhafazakarım
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|