![]() |
#1 |
![]() ... ![]() Malesef çok sık olarak rastladığımız bir manzara, Allah bizlere tekrar vicdan nasip etsin. Maneviyatı tekrar kazanmayı nasip etsin. ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çağdaşlıktan öte insan olmayla alakalı diye düşünüyorum..
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üstâdım sekülerizm ile harmanlanan bir gelişim sürecinin sonuçları bunlar.
İnsan olmak veya olmamak işlemin sonuç kısmı, ben işlemin kendisine, eğitimine, ailesine, çevresine kızıyorum. Şu resimdeki manzara; 15-25 arası genç neslin büyük kısmını tasvir ediyor malesef, diyecek çok şey varda.. Neyse.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Biri de demiyor ki kalksana lan, yer versene teyzeye...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Açılmadı bende her ne varsa.
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() inmek için kalkmış olabilirmi acaba diye düşünyrm..
bu kadar yaşlı birine yer vermeyecek bi insan kalmamış olamaz, o değilse etrafında bisürü insan var..! hepside vicdanen o kadar rahatsa yazık işte o zaman..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Çoğunluğu yer vermesede böyle bir teyze için seferber olup yer isteyen olmuştur kanımca...teyze yok yavrum şimdi ineceğim demiş olabilir
![]() Malesefki günümüzde yer vermemek için dışarıda çok önemli bir olay varmışcasına başını camdan ayırmayan...yada sanki yatağının rahatlığıyla hiçbir sesin uyandırmadığı gençlerin rahatlığı geleceğimiz adına vahim bir durum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben de iyimser düşünmek isteyenlerdenim,umarım inmek üzeredir teyze ve kendi oturmamıştır
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İstanbul'da istisnasız hergün toplu taşıma araçlarını kullanan biri olarak kanayan bu yarayı farketmek çokta zor olmasa gerek.
Kesinlikle iman eksikliğinden ve bu olay şehirden şehire ilçeden ilçeye farketmektedir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bende yer vermiyorum,oturan yaşlı gördümü 'kalk lean' diyorum.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|