AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-26-2012, 23:04   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Talking CHP'yi bekleyen Gökçek sürprizi -Video-

CHP'nin yarınki grup toplantısını Tandoğan Meydanı'nda yapacağını açıklamasının ardından Melih Gökçek'ten karşı atak geldi.

Gökçek önce zabıtalarını sokaklara salıp CHP'nin tüm afişlerini toplattı ardından da twitter'dan CHP'nin mitingini yasakladığını açıkladı.

CHP yarın 4+4+4'lük kesintili eğitim sistemini protesto etmek için grup toplantısını yarın Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapacak.

Vatandaşlardan tasarıya karşı destek isteyecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankaralılar'ı Tandoğan Meydanı'na toplamak için kentin dört bir yanına afişler astırdı. Ancak CHP'nin afiş çalışmaları Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin zabıta engeline takıldı.

CHP'liler afişleri astı, zabıtalar tek tek söktü. Gerekçe ise afişlerin 'izinsiz' olduğuydu.

GÖKÇEK'TEN BİR DARBE DAHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin yarın yapılacak grup toplantısını Tandoğan Meydanı'nda yapılacağını açıklamıştı. Bülent Arınç'ın "Anayasaya aykırı" uyarısı da CHP'yi bu karardan vazgeçirmemişti. Bu konuda Ankara Valiliği bir sakınca olmadığını açıklamıştı ancak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'ye bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

CANIM ÖYLE İSTEDİ

Gökçek, twitter hesabından "Grup toplantısını Tandoğan'da yapamazsın dedim ve yasakladım" diye yazdı. Gökçek, "Valilik miting için izin verdi. Ben grup toplantısının Tandoğan'da yapılmasını yasakladım. Canım öyle istedi" diye yazdı.

CHP: CİDDİYE ALMIYORUZ

CHP yetkilileri ise "Gökçek'in sanal alemde yaptığı şovu ciddiye almıyoruz. İzin verip vermemek onun yetkisinde de değil, haddine de değil" dediler.

Video

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-26-2012, 23:08   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Aynı bdp nin laciverti.
Alt 03-26-2012, 23:16   #3
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı bdp nin laciverti.
Bunlarda kafalarına göre miting yapmaya çalışacaklar...
Bizede izin vermediler deyip olayı Nevruz'a bağlamazlarsa bende birşey bilmiyorum.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2012, 00:12   #4
Kullanıcı Adı
ali1986
miting yapmak suç değildir neden izin vermediğide ilginç

Gökçek, twitter hesabından "Grup toplantısını Tandoğan'da yapamazsın dedim ve yasakladım" diye yazdı. Gökçek, "Valilik miting için izin verdi. Ben grup toplantısının Tandoğan'da yapılmasını yasakladım. Canım öyle istedi" diye yazdı.

bu nedir yaa alt tarafı bir belediye başkanısın sen...........

kişilere hakaret yasak...

Konu onurcan tarafından (03-27-2012 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir..
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2012, 00:16   #5
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
bundan 90 yıl önce ankarayı başkent eden chp bugun başkentine girmekten aciz
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2012, 00:18   #6
Kullanıcı Adı
Seyyah
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu nedir yaa alt tarafı bir belediye başkanısın sen kimsin lan

Kardeşim, lisanını düzelt öyle fikrini savun diye seni çoğu kez uyardık ama inatla devam ediyorsun. Bir süre bizimle değilsin artık.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)