AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-01-2012, 17:10   #1
Kullanıcı Adı
onurcan
Standart Kazanan millet iradesi


Kademeli eğitim kanunun Genel Kurul’dan geçmesini Meclis’in tarih yazması olarak değerlendiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Genel kurulda, dayatma değil, faşizan baskı değil, tehdit değil, hür irade, millet iradesi, demokrasi galip geldi ve millet egemenliği bir kez daha anlam kazandı” dedi.

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanunla ilgili, ”Dün Türkiye Büyük Millet Meclisi bir kez daha tarih yazdı, bir kez daha egemenliğin millete ait olduğunu, altını kalın çizgilerle teyit etti” dedi.

Erdoğan, Türk İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu (TUSKON) 4. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, İstanbul’un yoksul mahallelerindeki, Ankara, İzmir, Çankırı ve Trabzon’daki yoksul çocukların, hep birlikte Diyarbakır’ın, Muş’un, Van’ın, Bitlis’in, Bingöl’ün umudu olduklarını söyledi.

Sadece Türkiye’nin değil, Somali’nin, Afganistan’ın, Filistin’in, Hama’daki, Humus’taki, Şam’daki, Dera’daki, Bab-ı Amr Mahallesi’ndeki masum çocukların umudu olduklarını vurgulayan Erdoğan, ”Bu umudu söndürmeyeceğiz, bu umudu köreltmeyeceğiz. Hep söylüyorum, biz bir kabile devleti değiliz. Biz Devlet-i Aliye-yi Osmaniye’nin bakiyesi üzerine kurulmuş bir devletiz. Umudunu bize bağlamış kitlelere biz sırtımızı dönmeyeceğiz. Biz, aziz milletimizi de yüreği Türkiye ile birlikte atan mazlumları da asla ve asla hayal kırıklığına uğratmayacağız” diye konuştu.

Milletin iradesi tecelli etti

Başbakan Erdoğan, Türkiye’yi büyüterek, bölgesinde güçlendirerek, barışı, kardeşliği, dayanışmayı yücelterek, geçmişte olduğu gibi, gelecekte de büyük bir millet, büyük bir devlet olarak anılmaya devam edeceklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Eminim sizler de yakından takip ettiniz. Dün, Türkiye Büyük Millet Meclisi bir kez daha tarih yazdı, bir kez daha egemenliğin millete ait olduğunu, altını kalın çizgilerle teyit etti. 28 Şubat sürecinin en önemli izi, dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin hür iradesiyle ortadan kaldırıldı. Dün, genel kurulda, dayatma değil, faşizan baskı değil, tehdit değil, hür irade, millet iradesi, demokrasi galip geldi ve millet egemenliği bir kez daha anlam kazandı. Duvarındaki ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ifadesi ilk defa yerini buldu. Çünkü çoğu kez o ifadeye rağmen bir şeyler yapılıyordu. Ancak şimdi ona rağmen yapılamadı. Milletin iradesi tecelli etti. Statükonun tüm direnişine, tüm tahriklerine, tüm provokasyonlarına rağmen, dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sadece ve sadece millet iradesi hükmünü verdi. Köhne bir zihniyet, dayatmacı zihniyet, değişime direnen zihniyet dün Ankara’da parlamentoda milletten gereken cevabı aldı.”

STK’lara teşekkür

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hür vicdanlarıyla karar veren, milletin sesine kulak verip, milletin arzusu doğrultusunda oy kullanan ve tarih yazan milletvekillerini yürekten şahsı ve millet adına tebrik ederek, statükonun değil, milletin izinden giden tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Başbakan Erdoğan, ”Kesintisiz eğitim dayatmasına, 8 yıllık kesintisiz eğitim baskısına itiraz eden, itiraz gerekçelerini sokakta cam çerçeve kırarak değil, polise taş atarak değil, raporlarıyla, akademik çalışmalarıyla, deneyimleriyle ortaya koyan tüm sivil toplum örgütlerine de buradan ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
milat

 

onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-01-2012, 17:16   #2
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart
Alıntı:
Dün, Türkiye Büyük Millet Meclisi bir kez daha tarih yazdı, bir kez daha egemenliğin millete ait olduğunu, altını kalın çizgilerle teyit etti. 28 Şubat sürecinin en önemli izi, dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin hür iradesiyle ortadan kaldırıldı. Dün, genel kurulda, dayatma değil, faşizan baskı değil, tehdit değil, hür irade, millet iradesi, demokrasi galip geldi ve millet egemenliği bir kez daha anlam kazandı. Duvarındaki ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ifadesi ilk defa yerini buldu. Çünkü çoğu kez o ifadeye rağmen bir şeyler yapılıyordu. Ancak şimdi ona rağmen yapılamadı. Milletin iradesi tecelli etti. Statükonun tüm direnişine, tüm tahriklerine, tüm provokasyonlarına rağmen, dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sadece ve sadece millet iradesi hükmünü verdi. Köhne bir zihniyet, dayatmacı zihniyet, değişime direnen zihniyet dün Ankara’da parlamentoda milletten gereken cevabı aldı.”
Yaşanılan güzelliklerin özeti


Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2012, 17:32   #3
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Standart
Kuran eğitimi hakkında az da olsa iyi niyetli konuşma yapan Bahçeli 'de gözüme girdi.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2012, 10:44   #4
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Standart
İdeolojik sermayenin de direnci kırıldı inşaAllah. Din üstünde baskı kurarak kurdukları siperler bir bir yıkılıyor. Normalleşmenin adına şeriaat yaftalamaları ile kesmek isteyenlerin elinde malzeme kalmadı.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta