![]() |
#1 |
![]() Hem gözü hem özü bozuk olan, akademisyen kisvesi altında konuşan, kendini bilmez,söylediğini duymaz en tehlikeli beyaz Zekeriya Beyazı protesto ediyorum...En son katıldığı bir iftar davetinde türban masa örtüsü benzetmesi yaptı ve buraya yazmayı kendime yakıştıramadığım, bence ağıza bile alınmaması gereken, laflar saffetti...Biri bu adama dur desin
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bi Çakıcam Gözlüğü lens yapıcam gözüne.Şempaze olmuş artık Türban İnanç Meselesi fakat o magazini inanç edinmiş Yuhh o na.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() YAzıklar olsun .Ben de protesto ediyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Malum şahıs senaryoyu yazar:
--Önce kalemşörlerimizden birkaçını ayartıp bizim için şöyle kullanılmaya elverişli birkaç söz öbeği üretmesini isteyeceğiz. ( ılımlı islam,mahalle baskısı,Türkiye Malezya olur mu,kamusal alan gibi... ) --Sonra bu lafları bir güzel ısıtacağız,hatta "bulamaç" edeceğiz ve "ticaret meydanlarına" sunacağız... --"Ticaret meydanı"na bir kaç tane rakip kisvesi giymiş merkepleri çağıracağız. ( Zekeriya Beyaz,bu işi en iyi yapan merkeptir! ) --Sonra elektrikler kesilecek ve karanlıktan faydalanıp işimize bakacağız... Evet,senaryo belli,oyuncular belli...Bu malum şahıs bizlere bir rol biçmiyor filminde...Ama biz davetsiz misafiriz ve hiç de gitmeye niyetimiz yok... Senaryo yeniden yazıldı,onay bekliyor...Anladınız siz onu ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu adam kadar dini kullanan ,kafasına göre yorum yapan adam görmedim...
yazıklar olsun.... > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Allah carpmıs carpcagı kadar bı gozu bıyerde bı gozu bıyerde tovbe tovbe hala uslanmamıs hala sacmalıyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
kus beyinlli tosba kafali |
||
![]() |
![]() |
![]() |