01-27-2009, 16:46 | #1 |
Ben Başkan Seçilirsem:Buyrun Projelerinizi Dinliyoruz..!
2009 Mart seçimlerinde aday olacak başkanlarımız,ileride başkan olmayı düşünüpte kenti için projeler düşünen üyelerimiz,veya AK Partimiz;aniden bir üyemize Başkan adaylığı teklif ederse,yöneteceğiniz bölgeniz için projeleriniz nelerdir?Buyrun sizi dinliyoruz;SÖZ SİZDE..!
***Konumuz bütün üyelere açıktır.Kendinizi bir açıkoturumda düşünüp,başkan seçildikten sonra projeleriniz nelerdir?sorusuna cevaplarınız nelerdir? ***Konumuz AK Parti adaylarımızı kapsıyor gözüksede,diğer siyasi parti adayları ve üyeleride konumuza katılabilirler. ***Projelerinizin patenti size ait olup,alıntı yapılamaz,kulanılamaz..!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-04-2009, 02:02 | #2 |
selamün aleyküm eğer ak partiden beni aday seçerseniz benim cesaretimle sizin güçünüzle seçmenlerle büyük küçük demeden en güzel şekilde insanları ikna etmek için azimle çalışmak ve insanları inanacaklarıı şekilde seçkin ve sayıılır insanlarla birlik içinde çalışmak hedefim bu.vatandaşalrımıza yararlı olabilecek şekilde projelerimizi hazırlayıp ilk önce siz büyüklerimizle paylaşıp daha sonra sizlerinde desteğiyle faaliyete geçirmektir.
|
|
11-09-2010, 22:06 | #3 |
Allah nasib ederde bu yüce millete hizmetkar olma mertebesine ulaşırsam ilk yapacağım icraat hukuk sistemini değiştirmek olacaktır..Çünkü; müslüman olan bir tebaanın hristiyan kanunları ile yargılanmasına tahammül edemiyorum..İtalya ceza kanununu almışlar, İsviçre medeni kanununu almışlar benim asil milletimide mahkemede bu kanunlara tabi tutumuşlar..Bunu kabullenemiyorum..Biz bu kadar acizmiyiz..Bu düzenlemeleri yapanlar hiç mi düşünmediler bunları!!!Bugün İngiltere gibi bir memleket bile 6 tana İslam mahkemesi kurdu..Adamlar biz müslüman olan halkımıza kendi kanunlarımızı dayatamayız, onlarda kendi kanunları ile yargılanma hakkına sahip diyorlar fakat bizim laik zırtapozlar %99'u müslüman olan bir ülkede hristiyan kanunlarını getiriyor..Kısacası, başbakan olsam ilk yapacağım icraat budur..
|
|
05-27-2012, 05:43 | #4 |
ilk once nasil aday oluruz degil nasil kazaniriz zira gercek olan partimizin kazanmasi kisisel degil
egerki kazanmak istiyorsak rakip partiler gibi calismak zorundayiz mesela diyarbakirliyim nasil diyarbakiri kurtaririz derseniz bdp gibi calismaktir her mahalleye ulasmaktir her eve girebilmektir oyle sosyal yardimlar degil bu yardimlar muhtarlarin etkisiyle bdp tarafindan veriliyor diye tanitiliyor mesela memleketimde yapilan toki evleri tam bir rezalet muttaahhit firma binalari teslim edemiyor teslim etme icin her seyi deniyor rusvet siyasi guc vs. konu her asamada platformda akim ve tokiyede anlatildi kimse sorunu cozmedi 2011 seciminde toki 3kuyularda cikan oy sayimi bizim %55 bdp %43 ilk secimde ne yaziiki oy kaybimiz surecek bdpnin burada muthis calismasi var sizler akpartiye oy verdiniz sizi adam yerine koymuyor hzmet getirmiyor burayi goren ne dedigimi anlar bizler elimizdeki almak istenilen yerlerdeki oy oranlarini koruyamazsak almak istenilen yerleri kazanamayiz bakiniz yapilacak ilk secimde diyarbakir 3kuyular tokide partimizin oy orani dusecektir bence kazanmamizin tek sarti kaybedilen yerlerde halkin arasina girmekle olur |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
adayları, başkan, nelerdir, projeleriniz, sizde, söz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|