![]() |
#1 |
![]() Patladıysa, Demek ki Silah...
“Terör örgütünün” elebaşısı hapiste... Yardımcıları tutuklu... Yandaşları içeride... İşbirlikçileri yakalandı... Gömülü ne kadar silahı, bombası, havanı, patlayıcısı varsa, elleri ile koymuş gibi bulup tarlalardan topladılar... Tertemiz... * PKK’den söz etmiyorum... TSK’dir bu... * Eski Genelkurmay Başkanı “silahlı terör örgütü” elebaşısı olmaktan tutuklandığında, anlamadınız mı kafalarında neyi “terör örgütü” saydıklarını?.. Kuvvet ve ordu komutanları... Sınırda terörle savaşan kahraman askerler... AKP iktidara geldiği güne kadar PKK terörünü sıfıra indirmiş subaylar... Hatta Apo’yu paketleyip getirenler... Tümü tutuklu... Aylarca toparlaya toparlaya bitiremediler... * TSK içeride neredeyse... * Mesela, önceki gün tabutlar dağdan indirildiğinde, hükümet adına açıklama yaparken “Silahları vardı, kalabalık geldiler” diyebilen Bülent Arınç... Nasıl bildi karakolu basıp sekiz askeri öldürenlerin silahlı olduğunu?.. Deneyimli çünkü... Uzman... Patladıysa, demek ki silah... Ayrıca kendisine suikast düzenlediler, bu işleri oradan biliyor... Suikast silahları; kepçe ile sefer tası çıktı... Evinin çevresinde yakalanan erler; marangoz ile aşçı... * İşte bunu bahane ederek girdiler Genelkurmay’a... Kandil’e giremediler ya, karargâhtaki kozmik oda basıldı... Daldılar... Döşemeleri sökülüp altına bakıldı... Tavan arası... Pervazlar... Kapı eşikleri... * Sonuçta çökertildi... PKK değil... TSK... * Yine de soracak mısınız: Üç beş çapulcu ile niçin başa çıkılamıyor?.. Bu şehitler niçin?.. Niye habire dağlardan tabutlar geliyor?.. * Ve hâlâ utanmaz bir surat bulursanız... Tükürün... Gitsin... http://www.muhalifgazete.com/40861-B...k-ki-Silah.htm
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ÖZEL HARP DAİRESİ nden yönetiliyor diyor Şevki Yılmaz 10 sene Önce .....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bekir coşkunu okumak için değerli zamanı harcayacak kadar gerizekalı beyinsiz ve embesil değilim Hamdolsun ki...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Mandıradan mı yazıyorsun ? Biraz saygılı ol sizin gibi insanlar yüzünden bu memleket bu halde.. En solcusu en sağı okumaz en Müslüman'ı en Laik'i okumaz.. Zihniyetinizi seveyim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
o bana hakaret edicek bide yüzsüz gibi yazınımı okuyacağım... merak etme bekir dallamasının dediğim gibi değil memleket zira ona göre ondan olmayan herkes ya bidon kafalı ya maymun ya bilmem ne... gölge etme kaybol... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zaten sen ve senin gibilerin aleyhinde bir şey yazıldı mı , Tayyip Erdoğan'a birisi laf söyledi mi ; Ergenekoncu , Darbeci , Yahudi, Mason vb.... Hikayeler.
Malesef oy verdiğiniz insan bu saydığım 4 mertebenin birleşmesinden doğacak fikriyatın daha aşağısında kalmıştır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Erdoğan beni ırgalamaz... ben bana hakaret ettimi ona bakarım... Milletin Erdoğan'a oy vermiş insanlarına maymun göbeğini kaşıyan bidon kafalı diye hakaret edecek dallamayı okuyup bide ona reklam mı yapacağım... Bekir adam olsun önce... Adamlığıda ondan öğrenecek değiliz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() :D
Eyvallah gece gülmesi iyi geldi Allah'a emanet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() kapasiten yükselince yine bekleriz...
çünkü tüy siklet kalıyorsun... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|