![]() |
#1 |
![]() Alem alim görsün
![]() Gördünüz mü arkadaşlar Göremediyseniz eksanınızın ayarlarıyla oynamadan tekrar bakın ![]() Bu resim bana ilham verdi videosunu da yaptım,az sora ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() La Havle....
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Müslüman Müslümanın Kusurunu Ortaya yerde söylemez...!
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kimin Alim Kimin Olmadığını ben bilmem...
Bana göre olan başkasına göre olmayabilir... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Benhur sanayakıştırmıyorum zira eğer başkaları senin ailm gördüğün şahsı eleştirmesi yada her fırsatta çullanması nasıl müthiş derecede rahatsız ediyorsa onun rahatsızlığını bildiğin için senin yapmaman gerekir.
Bu gün cübbeli ahmeti sevmeyebilirsin ama islamı kısmende olsa temsil eden bir şahıstır. Allah var dualarımda kendisine yer veriyorum inşallah o söylenenler doğru değildir diye şayet doğruysada mevlam sen affedip kusurunu kapat diyorum zira ona inanmış binlerce müslüman var ve ondan faydalanarak islama saldıracak binlerce müşrik var. Yani meşrep ve içtihadlar ensonda gelmeli temel ve asıl olan islamdır.İslamın izzeti ve islamla serfiraz olmaktır.Birilerinden farkımız olmalı eğer ilayı kelimetullah davasına hizmet ettiğimizi söylüyorsak.Vesselam. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Yani onlar bu resimle gurur duyuyorlar. Cübbeli rüzgar eken fırtına biçer sözünü haklı çıkaran bir şahıs. Önüne gelene sapık der dirsek atmaya çalışırsan akıbet bundan daha farklı olmazdı. Daha kötüsü olmadığı için şanslıyız.. |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() BENHUR konuya açtığın başlık konuyu kilitlemem için yeterli sanırım...
Bu konudaki hassasiyetlerimiz sadece kendimiz için olursa esas ölüçeden kopuş oluruz.. Konu kilitlenmiştir Konu Gönülden tarafından (07-18-2012 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|