10-06-2007, 16:36 | #1 |
FoRuM MaFYaSi :)))
a : Aha OrCuN23 Geliyor, Kaç b : Dur Abi Reklamları Düşürdüm a : Bırak Lan Reklamı Manyak Mısın deliikadir : Kaçmayın Huleyyn b : Yakalandım Abi Beni Bırak Git Ühühü delikadir Abi Valla Beni Zorla Üye Yaptılar a: Bir Daha Seni Bayanlara Özel Bölümünün Etrafında Gezerken Görürsem Bacaklarını Kırarım Ulann! b: Abi Orada Senin Manitanın Olduğunu Vallaha Bilmiyordum. a: Yanlış Yaptın Ramazan.yanlış! b: Abi Yapma Dur. - şş bilader hayırdır -Reklam yapacaktım da - Gel bakim buraya sen gel hele gel - Abi banı burnuma doğru tutma ehehe abi gözünü seveyim tamam gidiyorum. - Kimin adamısın lan sen - Yan forumdan gönderttiler beni. - Al bu mesajı, diğer foruma 5er tane yolla. Bundan sonra sen onların değil bizim adamımızsın. Erkek:Bu son mesajım.. bu işleri bırakacağım.. banlansam da beni sevecek misin Kız: lütfen yapma, banlanmanı istemiyorum, kaçalım buralardan E: Olmaz bir kere battık bu pisliğe, cevap vermedi sustu dedirtmem kendime K: haaayırr Hazır.. rep hazır mı? - Hazır.. mesajı görelim - Olmaz önce repi görelim - Repin yarısı şimdi yarısı iş bittikten sonra *Adamların bölümüme girmişler -Senin adamların da bölümümde konu açmışlar *Hakaret ve flooda rasladım! bir daha olmasın mekanımda -Eksi reple şaka olmaz abi.. şeytan doldurur
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-06-2007, 16:39 | #2 |
:D ;) hepside çok komik yaa teşekkürler merve +1
|
|
10-06-2007, 16:41 | #3 |
çok güzel..teşekkürler...