07-27-2012, 02:00 | #11 |
istediğim şarkıyı istediğim zaman indiririm dinlerim istediğim filmi izlerim indiririm istediğimi yaparım herkes kendi hırsızlığına baksın malının hesabını versin ihaleleri nasıl alıyorlar kime veriyorlar onun hesabını versin kimse bana karışamaz istediğimi yaparım barayev efendi
|
|
07-27-2012, 03:26 | #12 | |
Alıntı:
ÇIKARCILIKTA BENCİLLİKTE Allah Şahittir ki sizin üzerinize kimseyi Tanımam, işin içine Çıkar ve Menfaat girince (bana kimse karışamaz istediğimi yaparıMMM ) Alisiz zaten biliyordum da kendinizi ele verdiniz... EMEĞE SAYGILI OLMAYI ve Emek verip Üretenin Ürettiğini ÇALANLARIN Haktan ASLA söz etmeye Hakkı yoktur ve sizin asıl derdiniz Kesilen HORTUMLARINIZ bunun farkındayız. |
||
07-27-2012, 15:44 | #13 |
Büyük film ve plak şirketlerinin kazandıkları paralar dudak uçaklatacak cinsten.
Elin fakiri bir şarkı dinleyecek diye bu kodamanlara para verecekse bu uygulamanın neresini desteklersiniz anlamış değilim. |
|
07-27-2012, 21:30 | #14 |
Ne olacak jet sosyete bizim Başbakana sen büyüksün yaparsın dedi Başbakan zaten kim iyisin derse bir dediğini iki etmiyor bu yüzden hemen zengini daha zengin olmasına halkın dahada fazla sömürülmesine aldırmadan gerekli talimatları veriyor .
|
|
07-27-2012, 22:51 | #15 |
İşin içine çıkar ,menfaat girince gözünüz hiç bi şey görmüyor ...
Hak Sahibi Düşmanınız da olsa onu TESLİM etmedikçe ADAM olunmaz |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|