AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-01-2012, 17:25   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Mirzabeyoğlu yeniden yargılansın!
28 şubatın halen izleri devam ediyor diyen sosyal medyanın muhafazakar gençleri Salih Mirzabeyoğlu'nun yeniden yargılanmasını istiyorlar.Bu nedenle sosyal medyada 1.Ağustos.2012 tarihinde saat 12.00 itibarı ile mirzabeyogluyenidenyargilansin tagını Twitterde zirveye çıkararak seslerini duyurmak istiyorlar.

e-haberoku.com'un haberine göre Mirzabeyoğlu'na adletsizlik yapıldığı ve gençlerin sosyal medya aracılığı ile seslerini duyurmak istediği belirtiliyor.
Bir sebebi olmadığı halde, kulaklarınızda sürekli çınlama oluyor mu? Kafanızda tansiyon yüksekliğine benzeyen bir şişkinlik ve saç derinizde yanma hissi? Cinsel organınızda titremeler ve sebepsiz ereksiyon veya orgazm? Kol, bacak ve parmaklarda ani kramplar ve sık sık kas atmasına benzer titremeler? Yok mu? Yoktur sanırım. Çünkü siz 3 metre karelik bir hücrede değilsiniz. Yoktur sanırım. Çünkü siz 3 metre karelik bir hücrede telegram işkencesi görmüyorsunuz. Yoktur sanırım. Çünkü siz,3 metre karelik bir hücrede;2 tabanca,3av tüfeği,164mermi,1dürbün,1kamera,1ericsson marka cep telefonu,14cumhuriyet altını,1daktilo, 1 adet 100×50 cm ebadında mavi zemin üzerine üç hilal ve bir yıldızdan oluşturulmuş İBDA/C adlı örgütün simgesi olan bayrak
1 adet 75×50 cm ebadında tevhid bayrağı nedeniyle devleti yıkıp yerine şeriat esasına dayalı bir devlet kurmak suçlamasıyla, "YUKARIDAN BASTIRIYORLAR, SEN İBDA-C ÖRGÜTÜNÜN LİDERİ OLDUĞUNU MECBUREN KABUL EDECEKSİN! Denilerek,14 yıldır baskı ve işkence görmüyorsunuz.
Yukarıdaki malzemeler iddianameden alınmıştır. Ve bunlar bir devleti nasıl yıkıp, nasıl yeni bir devlet kuracaktı anlaşılır gibi değil… Artık zamanı gelmedi mi Mirzabeyoğlu'nu bu yaşında serbest bırakmanın? Aslında işin detaylarına girerek anlattıkça bir insanlık dramına daha fazla şahit oluyorsunuz. Sözü uzatmanın anlamı yok, hapsi uzatmanın da

61 yaşında bir insanı fikrinden dolayı içerde tutmak bir ülkeye yakışmaz. Hele o ülke on yıla yakın bir zamandır demokrasiye bu kadar heveslenmiş ve insanlarını heveslendirmişse hiç yakışmaz.
Yıllardır cezaevinde tek kişilik hücrede hayatını çile ile dolduran bir kültür ve fikir adamının idamla hükümlü kılınması da işin cabası. Hiçbir eyleme katılmadığı, bir örümceği bile öldürdüğü tespit edilmemiş bir insanın artık 61 yaşından sonra hürriyetine kavuşması en doğal hakkıdır.

bir dönemin seçilmiş hükümetini al aşağı edebilmek için düzenlenmiş kumpaslarla gerçekleştirilmiş, ve bin yıl süreceği söylenmiş 28 şubat post modern darbesi, bugün darbeyi gerçekleştirenler yargı önüne çıkarılmış olsa da, Salih İzzet Erdiş'in, ortada istihbarat notlarından başka delil olmadan,1998 yılından beri 3metre karelik bir hücrede, üstelik telegram yönteminin bile uygulandığı meclis görüşmelerine konu olmuş işkencelerle sırf fikirlerinden dolayı tecrit edilmesini ne devlet vatandaş ilişkisi bağlamında, ne hukuk devleti kapsamında, nede adaletin kaynağı olan vicdanla kabullenemiyoruz. Darbe dönemi hukukunun ve hukukçularının yargılayıp suçlu ilan ettiği Salih İzzet Erdiş, normalleşen Türkiye'nin normalleşen yargısı tarafından yeniden yargılanmadan, ne darbelerle hesaplaşmanın gerçek anlamda yapıldığına, nede bin yıl sürecek denilerek darbeciler tarafından istikamet çizilen, vatandaş devlet ilişkilerinin normalleşeceğine inanmıyoruz. 28 Şubat dönemdeki siyasi davalar yeniden görülmelidir diyoruz. Bugün hukuk tarafından suç işlediği iddiasıyla yargılanan insanların yargılattığı Salih İzzet Erdiş'in yeniden yargılanmasını istiyoruz. Salih İzzet Erdiş'in suçlu olup olmadığına değil, olağanüstü komplo ve kumpasların Türkiye siyasal ve sosyal alanını tanzim ettiği dönemlerde yapılan yargılamanın evrensel insan hakları çerçevesinde, insan hak ve onuruna gerekli özeni göstermediğine inanıyoruz. Ve bu nedenle Salih İzzet Erdiş yeniden yargılansın diyoruz.


Habervaktim

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-01-2012, 17:25   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2012, 19:23   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart
Kalbimdeki acılardan bir acı..Salih üstadı iki yıldır takip ediyorum hala bir gelişme yok ve çok üzülüyorum..
Sivilleştik demesinler cünkü hala şubattan beri iceride olan tek bir kişi var ve hala işkence ölen..
Nedeni mi cünkü o necip fazılın en zeki ve davayı en iyi kavramış öğrencisi ..
Nedeni mi ona cıkan siyasi kimse yok o siyasetten cok uzak birisi..
Allah direnişini mübarek cektiği acıları işkenceleri günahlarına kefaret eylesin..
Umarım ak parti artık birşey yapar..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım