AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-03-2012, 01:47   #1
Kullanıcı Adı
JonTurk
Standart Hainler Siirt'te Jandarma karakoluna saldırdı: 2 şehit
Siirt'in Eruh İlçesi kırsalındaki jandarma karakol ve üs bölgesine kalabalık bir PKK'lı grup tarafından düzenlenen saldırıda yaralılar olduğu bildiriliyor




Siirt 'in Eruh İlçesi kırsalındaki jandarma karakol ve üs bölgesine PKK'lı bir grup tarafından düzenlenen saldırı sonrası ilk bilgilere göre 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

Siirt’in Eruh İlçesi kırsalındaki jandarma karakolu ve üs bölgesine kalabalık PKK’lı grup tarafından ağır silahlarla saldırı düzenlendi. Teröristlerin iftar saatinde yaptığı saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Açılan ilk ateş ve çatışmada 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı. Yaralılara müdahale edilmesi için Siirt Devlet Hastanesi’nde görevli doktorlar göreve çağırıldı.

Eruh’un kırsal kesiminde bulunan Bilgili Köyü yakınlarındaki jandarma karakolu ile üs bölgesine saat 19.30 sıralarında kalabalık PKK’lı grup tarafından ağır silahlarla saldırı düzenlendi. Askerlerin iftar yaptığı dakikalara denk gelen saldırıda üst bölgesi ve karakola uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristlere askerler anında karşılık verdi. Açılan ilk ateş ve çatışmada bazı askerlerin yaralandığı bildirildi. Çatışma sürerken bölgeye Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı’ndan skorsy helikopterlerle komandolar indirildi. Kobra helikopterlerin de PKK’lıların bulunduğu alanları ateş altına alıp bombaladığı belirtildi. Bölgede çatışmaların yer yer sürdüğü kaydedildi.

DOKTORLAR GÖREVE ÇAĞIRILDI

PKK’lıların düzenlediği saldırıda askerlerin yaralandığı bilgisinin gelmesi üzerine Siirt Devlet Hastanesi’nde görev yapan tüm doktorlar göreve çağırıldı. Yaralılara müdahale edilmesi için hastanede hazırlık yapıldı.

 

JonTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-03-2012, 02:32   #2
Kullanıcı Adı
barayev
Standart
ETÖ cüler ve Darbeciler TSK dan Temizlendikçe Teröre karşı başarı olur
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi