07-20-2012, 15:25 | #1 |
Üniversite öğrencilerine müjde,harçlar kalkıyor
Başbakan Erdoğan talimat vermiş 2012-2013 yılından itibaren öğrenciden katkı payı olarak alınan üniversite harçları artık alınmayacak.
Yıllardır parasız eğitim diyerek sokak eylemleri yapan solcu arkadaşlar artık başka bahane bulacaklar kendilerine. Erdoğan'ın halk yararına attığı çok önemli bir adım olarak görüyorum çünkü bazı üniversitelerde ikinci öğretimlerde bu harçlar 3 - 4 bin lirayı buluyordu.. İlgili haber ; http://www.ensonhaber.com/erdogandan...012-07-20.html
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-20-2012, 20:38 | #2 |
eyvahh Halk Düşmanı Solcu Piyonlara YILAN kaçtı...
Sol şimdi neyle YAYGARACILIK yapacak ? Statükocu ve Darbeci Solun DİŞLERİ SÖKÜLÜYOR hheeeeee |
|
07-20-2012, 20:49 | #3 | |
Alıntı:
|
||
07-20-2012, 20:54 | #4 |
Haber doğruysa Türkiye'de üniversite okurum
|
|
07-20-2012, 22:05 | #5 |
Sosyal Devletim diye anayasanda bangır bangır bağırıyorsan olması gerekendir.İnşallah olur.
|
|
07-20-2012, 22:26 | #6 |
Uzun bir zaman dilimi lazım..
|
|
07-20-2012, 23:28 | #7 |
olması gerekliyse bugüne kadar niye hiç bi TC Hükümeti veya DEVLETİNİZ Yapamadı ?
AKP yaptığı zaman niye KÜÇÜMSENİYOR bu Statükocularca ? |
|
07-20-2012, 23:31 | #8 | |
Alıntı:
Evet hukuk sisteminde devlet çeşitleri vardır.Polis devleti jandarma devleti gibi .Bizim devletimiz ise kendini anayasasında belirli maddelerde sosyal devlet anlayışını benimsediğini belirtmiştir. He bugüne kadar yapılmamıştır ama olması gereken odur. Küçümsemiyoruz ve bunların akparti tarafından yeni yeni yapıldığını gördügümüz için ak partiye destek veriyoruz. Ve birilerine statükocu demeden önce akp değil ak parti olduğunu kavra. Biz birer jest veya lütuf olarak bunu algılamamalıyız. Zira dünya ülkelerinde zaten böyledir. |
||
07-20-2012, 23:51 | #9 |
Dünyada BEDAVA hiç bir şey ki Batıda ASLA yoktur.
TC Devleti de kurulduğunda Komünist ve Faşist Devlet ilkeleri üzerine kurulmuştur Ekonomisi de Sovyet ekonomik modeli yani Devletçiydi CumhurBaşkanı Turgut Özal Komünizmi yıktı ve Bedelini CANIYLA ödedi. Akp den öncesi bu Ülke Faşist ve Komünist BASKICI ve İŞKENCECİ ve Zulum devletiydi... |
|
07-20-2012, 23:55 | #10 | |
Alıntı:
Türkiye devleti hiç bir zaman komunist bir anlayış benimsemedi.Faşist oldu yer yer orası muhakkak.Turgut özala gelince kendisi komunizmi yıkmadı ülkeyi liberal ekonominin içine attı kendisine haz duymam.-Bknz: Memurlar hani bize nerde zam millete şapır şupur .Özal:Benim memurum işini bilir.O günden bugünekurumların meşhur havuz sistemleri.- Öncelikle AKP değil Ak Parti demeyi öğren sonra konuşalım biz canım. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|