02-29-2012, 18:39 | #1 |
İ.H.L Toplum içinde Nasıl Tanınıyor?Birer Cümle
Değerli Kardeşlerim Sizlere Bu Soruyu Sormamdakı Amac Buradakı İmam Hatipli Kardeşlerimizin Okuduğu Okulun değerinin ne kadar Büyük Olduğunu Anlaması Ve Daha Sonra Okulumuza Toplum Icınde Ne Gözle Bakıldığının Bilinmesidir Lütfen Kendi Görüşünüzü Ve Çevrenizden Duyduklarınızla Başlayalım
Ben Kendim Yazmak İstiyorum Ben İmam Hatip Lisesine Gideceğim Dediğimde İlk Önce Amcamın Oğlu Sunu Soyledı Aileme ''Gönderinde Terorıst Olsun''
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-29-2012, 18:50 | #2 |
Kur'anı Kerimi oku kardeşim... Ve İnancın Hak dairede sana ne emrediyor ise onu al ! Diğerini duvara vur ! Hak ve Batıl kavramlarda her zaman Hak ve Batıl kavramlarla karşı karşıya gelebilirsin...! İmtihan sırrı buradadır...! Unutma Aslında Dostumuz Yalnız Allah c.c.'dür...! Ve Allah c.c. Rahman ve Rahimdir.
Amcanın oğlu gazetelerin, medyaların kutuplaşmış dünyanın ekseni ile ön yargıda bulunmuş... Niceleri size böyle ithamlarda bulunabilir ! Biz Müslümanlar Yalnızda kalsak Allah c.c. bizimledir deriz !!! Lakin İmam hatip Lisesinde okumak Hak Dairede başlangıçtır...! Orada karşına batıl daire çıkarsada Hak dairede kalman gerektiğini naçizane hatırlatmak icab eder...! Tercih sizindir... |
|
02-29-2012, 19:05 | #3 |
imamhatipli kardeşlerimiz eğer bulundukları dairenin ehemmiyetini idrak etmiş
ve en iyi şekilde nasiplenebilmeye gönül vermiş ise, gönül verip donanımlarıyla toplumada faydalı olabilme gayeleri var ise, başımızın biricik taçlarıdır... |
|
02-29-2012, 19:09 | #4 |
Çok Şükür ki İmam Hatipli Olmanın Şerefini Şimdi Üzerimde Taşıyorum Ustanında Dediği gibi SON NEFESİMİ VERENE KADAR İMAM HATİPLİ OLMANIN ONURUNU GURURUNU VE ŞEREFİNİ ÜZERİMDE TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİM
|
|
02-29-2012, 20:33 | #5 |
Kurum olarak olmasi gerektigi gibi olamamis fakat anlamina uygun bir kurum olmasi namina deger verilmesi gereken bir medrese.
|
|
02-29-2012, 22:28 | #6 |
Amca oğlun içip laf söylemiş belli ki.
O zaman senin amca oğlunnun kafa yapsınına göre durum şöyle oluyor; İmam hatibe giden terörist. Meslek lisesine giden keriz Düz liseye giden o... Malum,düz lisede tuvalette bebek düşürme olayları mevcut. Senin amcaoğlu hangi sınıfa giriyor acaba ? İster kusura bak ister bakma,gerçek şu ki senin amca oğlu harbi dangalakmış. Bu tür dangalaklar benim yakın akrabalarımda da mevcut,çekinmeden ''salak aptal dangalak geri zekalı'' diyorum.Yakın akrabam olmasa ağızlarına tükürücem anlıcan.Direk ön yargı,insanları belli bir kalıba sokmak dangalaklıktan öte bir şey. Amca oğlunun dangalaklığını deşifre edip yüzüne üfürmeni tavsiye ederim. |
|
02-29-2012, 23:07 | #7 |
ihl de 7 sene egitim gördüm ve bugün olsa yien ihl ye giderdim.. ihl gercekten bir markadir ki su anda basbakanimiz dahil bir cok önemli sahsiyetin o okullardan yetismeside bunun göstergesidir..
tabiki bazi noktalarda aksakliklar var ama o okulda hakkiyla okuyan bir ögrenciden kimseye zarar gelmez.. dinini, milletini, gecmisini, atasini bilen bir nesilden birileri son derece rahatsiz oldu ki onlarin önünü kesmek icin yapmadiklari sey kalmadi.. |
|
03-01-2012, 00:29 | #8 | |
Alıntı:
İmam Hatip Lisesini Alnımın Akıyla Bitirerek Kendısı bu Sene Unıversıtede Öğretim görevlisi Oldu Ama İnanın İmam Hatip Lisesini Bitiren En Kötü kişi Kadar Olamadı Değerli Kardeşlerim Ben 4. Senemi Bitirorum Ve Sunu Soyluyorum Iyıkı Gıtmısım Baska Yerlere Gıdıp Baska Turlu Olacagıma Imam Hatıbe Gıdıp Dınıme Vatanıma Mılletıme Aileme Anama Babama Bağlı Onlara Karsı Sorumlu Bır kısı olarak Çok sukur bıtırıyorum Ve ınanın terorıstte olunmuyor |
||
03-01-2012, 04:21 | #9 |
ihl mezunu olarak sunu soyleyebilirim ki...
esime dostuma tek tavsiyem sakin ha gondermeyin... ben yandim onlar da yanmasin... hayatim gecen sure icerisinde en cok uzuldugum kisim ihl de gecen 4 senedir... |
|
03-01-2012, 14:30 | #10 |
Kardesım Hayırdır Neden Gondermesınler Nedenını Soylersen Daha Guzel Olur
Ben Sımdıye Kadar Pısman Olmadım Yıne Okusam Yıne Ihl Derım Özel Okuldan Farkı Yok |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|