AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-31-2012, 01:33   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Trabzonspor veda etti: 4-2

UEFA Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasında Trabzonspor, Macaristan'da Videoton ile mücadele etti. Penaltılarla 4-2 mağlup olan Bordo-Mavili ekip, bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasında Trabzonspor, Macaristan'da Videoton ile mücadele etti. Penaltılarla 4-2 mağlup olan Bordo-Mavili ekip, bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

İlk maçta sahasında aldığı 0-0’lık sonuç nedeniyle gollü beraberlik veya galibiyete ihtiyaç duyan bordo-mavililer, ilk yarıda rakip yarı alanda oynamaya çalıştıysa da etkili pozisyonlar üretmekte zorlandı. 20. dakikada Zokora’nın kafayla uzaklaştırmak istediği topu ceza alanında önünde bulan Brachi’nin şutunda, savunmada Celustka’nın ayağına çarpan meşin yuvarlak, Onur’u da geçerek direğin yanından az farkla kornere çıktı. 25. dakikada Brachi’nin soldan kullandığı serbest vuruşta, ön direğe doğru koşu yapan Caneira’nın vuruşunda, top direğin yanından auta gitti. 34. dakikada Trabzonspor ilk yarıdaki tek etkili pozisyonunu yakaladı. Bu dakikada Soner’in pasında, ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Henrique’nin şutunda kaleci Bozoviç, sol tarafına doğru gelen meşin yuvarlağı güçlükle kornere
çeldi. 40. dakikada Soner’in kullandığı serbest vuruşta, top az farkla yandan auta çıktı. 41. dakikada ceza alanına doğru hareketlenen Alanzinho’nun uzaktan şutunda kaleci Bozoviç’i geçen top üsten kornere çıktı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda etkili olan takım yine Trabzonspor'du. Bordo-Mavili takım ilk net gol pozisyonunu 57. dakikada kazandı. Soner Aydoğdu'nun ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Bozovic güçlükle kornere çeldi. Bu pozisyondan hemen iki dakika sonra Trabzonspor bir kez daha etkili geldi. Soner, sağ kanattan yaptığı bindirmede içeriye ortalamak istedi ancak kaleci Bozovic topu kontrol etti. 69. dakikada Şenol Güneş, Volkan Şen'i oyundan alarak yerine Halil Altıntop'u dahil etti. Halil Altıntop'un oyuna girmesiyle Trabzonspor, ataklarını daha da sıklaştırdı. 72. dakikada Bordo-Mavili takım, bir kaz daha etkili geldi. Halil'in ceza sahası dışından sert şutu, savunmaya çarparak dışarı çıktı. Kalan dakikalarda her iki takımın da gol çabaları sonuç vermeyince karşılaşmanın 90 dakikası 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı ve uzatmalara gidildi.

Uzatmalar, yine Trabzonspor'un etkili ataklarıyla başladı. 97. dakikada Trabzon Henrique'yle etkili geldi. Brezilyalı golcü, sağ kanattan Vittek'i topla buluşturmak istedi ancak top, Vittek'in arkasında kalarak dışarı çıktı. 105. dakikada Trabzonspor, etkili bir noktadan serbest vuruş kullandı. Zokora'nın kullandığı serbest vuruşta topu Bamba ile buluşturmak istedi ama öncesinde hakemin ofsayt kararı vardı. Uzatmalarda da her iki takımın gol çabaları sonuç vermeyince mücadeleye penaltılarla devam edildi.

Penaltılarda Sapara ve Vittek topu ağlarla buluştururken Zokora ile Soner Aydoğdu kaçırdı. Konuk ekip ise kullandığı tüm penaltıları gole çevirdi. Böylece Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Videoton'a penaltı atışları sonucu 4-2 yenilerek kupadan elendi.


Fanatik

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-31-2012, 01:34   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta