![]() |
#1 |
![]() Benim bildiğim kadarıyla Türkiye Cumhuriyetinin bayrağı Kırmızı üzerine Beyaz Ay Yıldız...
Yani Alttaki gibi... ![]() bu ne oluyor... ![]() Ben bayrağımıza ekleme yapıpta bu hale getirenleri kınıyor ve protesto ediyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu uygulama SUÇTUR VE YASAL değildir ...
Atatürkü kendi ÇIKARLARINA Alet ediyorlar bu Densizler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Laikçiler, Atatürklü bayrağımsı bezlerle laikçilik propagandası yapmaya çalışarak kendi bozuk yaşam tarzlarını meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar boş! Laikçiler ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar; içkili, zinalı, kumarlı, her türlü fuhşiyat ve kötülük dolu laik yaşam tarzını meşrulaştıramayacaklardır inşaallah. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yazıkkkkkkkkkk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() Atatürkçü,Kemalist Denilen Vatanı Biz Sahiplendik Diyen Kamalistlerin Türk Bayrağını böyle değiştirmek istiyolardı.. Kamalistliği bilinçlice bilenlerin zihnindeki Bayrak Bu İşte! ama buna cesaret edecek ömürleri yetmedi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kemalistler Cumhuriyeti emir ve talimatla kurduklarını ve işbirlikçi olduklarını ne zamana kadar GİZLEYEBİLECEKLER bakalım..?
Mahir Kaynak diyor ki Osmanlıyı İngilizler yıktı ve yerine kurulan Cumhuriyetin içinde Organize oldular...haydi buyrun buradan bakın _? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Her şey gibi bunu da inkar ediyorlar... ingilizler üzerinden 100 yıl geçen belgeleri yayınlıyorlar normalde... ömrümüz yeterse bişeyler görürüz inşallah...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|