AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-24-2012, 13:34   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Türkiye bu belgeyi konuşacak
Habervaktim.com büyük bir habercilik başarısına imza atarak, teröristbaşı Öcalan’ın Cengiz Çandar gibi isimlerle olan ilişkisinin resmi belgesine ulaştı.

PKK'yı ve destekçilerini çok iyi bilen bir isim olan Şemdin Sakık'ın mektubunu yayınlayan Akit'i, Cengiz Çandar, Hasan Cemal, Ahmet Altan, Yasemin Çongar gibi gazetecileri hedef göstermekle suçlayan candaşlar korosu bakalım bu belge karşısında ne diyecek…


ÇANDAR CEVAP VEREBİLECEK Mİ?


Yazılarında sürekli teröristbaşı Öcalan özgürlüğüne kavuşmadan Kürt sorununun çözülmeyeceğini savunup, PKK'lı teröristlere genel af isteyen ve bu söylemine karşı “ne yaptığının farkında mısın” diyen Akit'i, Habervaktim'i linç etmeye kalkışan Cengiz Çandar, bu belgeye ne cevap verecek?


İŞTE O BELGE


İmralı canisi Öcalan'ın 14.10.2009 tarihinde “avukatları” ile yaptığı görüşmenin resmi tutanaklarına ulaştık.


(Bu “avukat” Cengiz Çiçek. Çiçek 2011'de “terör örgütüne kuryelik” suçundan tutuklandı.)


Resmi tutanağa göre, Cengiz Çiçek, beraberinde ilk defa görüşmeye gelen 3 avukat daha getirmiş.


Bu isimler şöyle: Bedri Kuran, Süleyman Kaya, Serhat Ölmez.


Görüşme Öcalan ile bu 4 avukat arasında geçiyor.

HEMEN KENDİNİZİ TANITIN


İlk defa görüşmeye gelen avukatlar önce Öcalan'a kendilerini tanıtıyor, doğum yerlerini söylüyor.
Tanıtma Öcalan'ın "Hemen tanıtın kendinizi" emri ile başlıyor. İlk sözü Serhat Ölmez alıyor ve "Diyarbakırlıyım, Mersin'deyim Mersin İl Başkanıyım" diyor.


Görüşmeyi ilginç kılan, avukatların bebek katiline, bazı isimlerden “çok özel selamlar” getiriyor oluşu.


AYNEN TUTANAKLARDAN AKTARIYORUZ:


Cengiz ÇİÇEK: Biz Cengiz Çandar ile görüştük


ÖCALAN: He.

Cengiz ÇİÇEK: Cengiz Çandar'ın size çok özel selamları vardı.


ÖCALAN: Evet.


Cengiz ÇİÇEK: Kendisi (Cengiz Çandar'ı kastediyor) yani Kürt sorununun çözümünün artık bir yola girdiğini hiçbir gücün yani…


ÖCALAN: He. Önleyemeyeceğini


Cengiz ÇİÇEK: Bu hani bu gidişatı önleyemeyeceğini söyledi.


ÖCALAN: Tamam.


Cengiz ÇİÇEK: Onun dışında yani gerek sizin yani PKK'ya çağrı yapmanız durumunda gerek PKK'nın kendi iradesiyle sınır dışına çekilmesi durumunda bile bu sorunun gerçek anlamda çözülemeyeceğini. Çünkü PKK'nın karakteri gereği artık bir bölge örgütü olduğunu. İşte bu Suriyelileri, İranlıları ne yapacaklar?


ÖCALAN: Tabi tabi


Cengiz ÇİÇEK: Bu konuda hani bölgesel bir mutabakat gerektiğini söyledi. Yani soruna da bu temelde yaklaştığını söyledi.


ÖCALAN: FKÖ gibidir. FKÖ'yü de geçti PKK tabi yani o anladım. Bu hususu anladım başka ne dedi?


Cengiz ÇİÇEK: Onun dışında Hasan Cemal'la hani bölge gezisini değerlendirdi.


ÖCALAN: Bölge genelini


Cengiz ÇİÇEK: Bölgeyi gezmişlerdi


ÖCALAN: He.


Cengiz ÇİÇEK: Oradaki izlenimlerini şu dedi yani biz Milliyet'te görüşmüştük kendisi ile yani buradaki plazalarda yaşayanlar ve bu ülkenin siyasetini belirleyenler maalesef bölgenin nabzını iyi göremiyor.


ÖCALAN: Bilmiyor evet.


Cengiz ÇİÇEK: Aslında bu da aslında sorunun temel şeylerinden biri.


ÖCALAN: Yani


Cengiz ÇİÇEK: Algılama sorunu var yani.


ÖCALAN: Elit siyasi elit sorunun farkında değil.







Habervaktim.com ÖZEL

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-24-2012, 13:35   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-27-2012, 12:06   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Alın size DPI

Çandarların gizli toplantılarına katıldığı DPI’ın bizzat teröristbaşı tarafından kurdurulduğu resmi belgelerle tescillendi. DPI’ın 2 numarası Catriona Mary Vine’nin Öcalan’ın avukatlığını üstlendiği ortaya çıkmıştı. Şimdi de Vine’nin İmralı’da Öcalan ile yaptığı görüşmenin dökümlerine ulaştık. Bakın Öcalan DPI ve Direktörü Kerim Yıldız’dan nasıl söz ediyor…

Kayıtlarda, Öcalan'ın DPI Direktörü Kerim Yıldız'ı yakından tanıdığı anlaşılıyor. Avukat Vine ise Öcalan'a Kerim Yıldız'dan selam getirdiğini ve Yıldız'ın kendisinin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki davalarında da elinden geleni yapacağını bildiriyor.

DPI Direktörü Kerim'den bebek katili Öcalan'a selamlar…

Terör örgütü PKK'nın paravan yapılanmalarından DPI'ın, eşkiyabaşı Abdullah Öcalan'la bağlantıları hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde bir kez daha tescillendi.

DPI'ın tahsis ettiği avukat Catriona Vine ile müvekkili Öcalan arasındaki görüşme kayıtlarına ulaştık. Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu, Mithar Sancar, Yılmaz Ensarioğlu, Ahmet İnsel gibi birtakım yazar-çizer takımının gizli toplantılarına katıldığı DPI adlı paravan örgütün, bebek katili Öcalan ve PKK'nın paravan yapılanması olduğu yönündeki yayınlarımız bir kez daha doğrulanmış oldu. Aynı zamanda Kerim Yıldız'ın Direktörlüğünü yaptığı DPI'ın iki numaralı ismi olan Avukat Vine ile Öcalan bakın neler konuşmuş…

İŞTE O TUTANAKLAR

İmralı canisi Öcalan'ın 13.10.2009 tarihinde “avukatları” ile yaptığı görüşmenin resmi tutanaklarına ulaştık. Öcalan'ın emir kipi ile hitap ettiği muhatabı saygılı bir dille yaklaşıyor müvekkiline. Öcalan'ın Vine ile ilk kez görüştüğünü anladığımız bu çarpıcı diyalogda, şunlar konuşuluyor:

Öcalan : Tanıtın kendinizi.

Avukat Vine : Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde sizin davalarınızla ilgili olarak çalışma yapıyorum. Adım Catriona Mary Vine. KHRP'den aynı zamanda. Bu, Kürt İnsan Hakları projesinin de başında…

Öcalan : Ha, tamam, Kerim'in şeyi. Onun avukatı, Ne, Hangi ulustan.

Tercüman : İrlandalı kendisi. İrlandalı ama Londra'da çalışıyor kendisi.

Öcalan : Londra'da çalışıyor. Oldu. Tamam. Kuzey İrlanda? Güney İrlanda?

Tercüman : Yok İrlanda Cumhuriyeti. Vatandaş olarak İrlanda Cumhuriyeti, ama Londra'da çalışıyor. İnsan Hakları Mahkemesinde davaları takip ediyor.

Öcalan : Takip ediyor, anlaşıldı, tamam, oldu. Çok memnun oldum.

Vine : Bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Bay Kerim Yıldız ve Bay Mc. Miller selamlarını söylediler size.

Öcalan : Oldu.

Vine : Mc. Miller birkaç yıldır sizi görememesine rağmen sizin davanız üzerinde çalıştığını size iletmemi istedi.

Öcalan : Oldu.

Vine : Gelecekte de Kerim Yıldız ve Mc. Miller sizin davalarınız üzerinde çalışmaya devam edecekler.

Öcalan : oldu.

Vine : İstanbul'daki avukatlarınızla birlikte buradaki gözaltında bulunma şartlarınıza ilişkin olarak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine yeni başvurularda bulunmak istiyoruz.

ÖCALAN AMİR BİR DİLLE “HIZLI OL” DİYOR

Elebaşı Öcalan burada araya girerek amir bir dille, ‘Hızlı evet, tabi tabi, hemen soruya başla, vakit önemli' şeklinde uyarıda bulunuyor.

DPI DİREKTÖRÜ KERİM YILDIZ'DAN BEBEK KATİLİNE SELAMLAR..!

Kayıtlarda, Öcalan'ın DPI Direktörü Kerim Yıldız'ı yakından tanıdığı anlaşılıyor. Avukat Vine ise Öcalan'a Kerim Yıldız'dan selam getirdiğini ve Yıldız'ın kendisinin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki davalarında da elinden geleni yapacağını bildiriyor.

İRLANDA MODELİ TUZAĞI

Türkiye'ye uluslar arası müdahale yapılması ve Kürdistan kurulmasını isteyen Kerim Yıldız'ın Direktörlüğünü yaptığı DPI'da 2. isim olarak görev alan Catriona Vine'nin “Kürtler için İrlanda Modeli” konusunda Galler Barosu'ndan eğitim almış olması da dikkat çekti. DPI'cılar son olarak Galler'de bir araya gelerek, “Bölünmüş Toplumlarda Anayasa Yapımı”nı masaya yatırmıştı. İrlanda modeli denilen modelde, İşgalci devlet işgali durdurup, söz konusu coğrafyadaki halka herhangi bir statüde bir etkinlik alanına izin veriyor!!! Öcalan, avukatı ile görüşmesinde bu konuya da vakıf olduğunu ele veriyor:

Öcalan : İrlanda üzerinde duruyorum yani. İngiltere'nin Kürdistan-İrlanda politikası arasında ilginç benzerlikler var tabi. Yani, anlayabilir, bizi biraz anlayabilir.

Vine : Belki, belki…

Öcalan'ın AİHM'deki davalarını yürüten Catriona Vine'nin DPI'daki partonu Kerim Yıldız'ın kurucusu olduğu Kurdish Human Rights Project (KHRP) - Kürt İnsan Hakları Girişimi adlı paravan yapılanmanın çalışmalarına destek verdiğini de itiraf etmiş oldu.

ÖCALAN'A AF İSTEMİŞLERDİ

PKK yanlısı karanlık yapılanmanın İngiltere'de etkin bir şekilde faaliyet göstermesi dikkat çekiyor. İngilterede etkin faaliyetlerde bulunan DPI ve KHRP İngiltere Parlamentosu'nu da etkilemeyi başarmış ve “Kürdistan” başlıklı oturum düzenlenmesini sağlamışlardı. Oturumda Bop Spink adındaki milletvekili “Birleşik Krallık'ın Kürtler'e borcu var” derken, teröristbaşı Öcalan'ın serbest bırakılması için Türkiye'ye baskı yapılması yönünde çağrılar yapılmıştı. Ocak 2010'da Öcalan'ı İmralı'da ziyaret ederek vekaletini alan DPI'ın ikinci ismi Avukat Catriona Vine'nin bu girişimi medya'da ‘İmralı Canisi'yle baş başa', ‘İmralı'ya kadın ziyaretçi', ‘Öcalan'a manken gibi avukat', ‘İngiliz avukat imralı'da', ‘Apo'nun gözü gönlü açılacak!', ‘İngiliz avukat Catriona Vine İmralı Adası'na gitti!', ‘İmralı canisi Öcalan'a İngiltere 3 Avukat gönderdi' gibi başlıklarla verilmişti. Öcalan, daha önce de AİHM'ndeki davasını takip eden avukatlarından İngiliz uyruklu Timothy Otty ile görüşmüştü.

SUS-PUS'LAR TAKIMI ŞİMDİ NE YAPACAK

PKK paravanı DPI'ın gizli toplantılarına katılan ve yazılarında sürekli teröristbaşı Öcalan özgürlüğüne kavuşmadan Kürt sorununun çözülmeyeceğini savunup, PKK'lı teröristlere genel af isteyen, ‘Yerli DPI'cıların' bu yeni bilgiler karşısında yine sus-pus kalmaları, konuyu değiştirmek için sözde İslamcı işbirlikçileri ile Gazetemiz Akit'e yönelik açtıkları linç kampanyasına hız vermeleri bekleniyor.

İNGİLTERE PKK AŞKI

Öcalan'ın avukatı DPI'cı Catriona Vine, İngiltere-Galler Barosuna kayıtlı bir avukat. İngilizlerin Öcalan aşkı bununla da kalmıyor. DPI direktörü Kerim Yıldız ile birlikte KHRP'nin bir diğer kurucusu Mark Muller Stuart da teröristbaşı Öcalan'ın avukatlığını üstlenen İngiliz avukatlardan bir diğeriydi. Görüşmede Vine'nin Öcalan'a Miller'den özel selamlar getirdiğini öğrenmiş oluyoruz. DPI ve KHRP İngiltere'de “11, Guilford Street, London WC1N 1DH” adresinde faaliyet gösteriyor. KHRP'nin onursal başkanı İngiltere Lordlar Kamarası Üyesi Lord Eric Avebury. Öcalan 1999 yılında yakalandığı zaman yapılan sorgusunda Lord Eric Avebury ile yüzyüze görüştüğünü ifade etmişti. Avebury, Leyla Zana ile birlikte Dünya Kürt Kongresi'nin de kurucu üyesi.





Habervaktim.com
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2012, 18:16   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart

Çandar'la ilgili şok tanık

Bir dönem Alman istihbaratında çalışan araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel, "PKK ve Öcalan propagandası yapmakla" eleştirilen ve İmralı'ya "çok özel selam gönderdiği" ortaya çıkan Cengiz Çandar'la ilgili öyle tivitler attı ki...Bu anlattıkları doğru ise, Çandar'ın işi hayli zor...

Bir dönem Alman istihbaratında çalışan araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel, PKK'nın paravan kuruluşu DPI'ın müdavimi Cengiz Çandar'la ilgili şok iddialarda bulundu.


Karlıbel, Twitter hesabından Çandar'ın Başbakan Erdoğan'ın PKK'ya yardım ettiklerini açıkladığı Alman vakıflarıyla ilişkisini sorguladı.

Karlıbel ayrıca, Çandar'ın Türkiye'nin kuyusunu kazan Alman istihbaratı BND'yle de bağlantısı olduğunu ima etti.


İşte Karlıbel'in Çandar'la ilgili attığı o tweetler:



@TDKARLIBEL
CENGİZ CANDAR'IN Hangi Alman vakfınla arası çok iyidir. ? Candar bu vakıf dan parasal yardım alıyormu PKK yanlısı tutumundan dolayı. ?


CENGİZ CANDARIN Alman istihbarat birimlerinle ilşkisi nasıl?


Koyu fenerli CANDAR fenrbahçeyi ve Azizi tututuğu gibimi PKK politikasını desdekleyir BDP nin. ?


CANDAR'IN 80'li yıllarda ALMANYANIN STUTTGART şehrinde FİDEF derneklerinle niye ilişkisi iyi olarak bilinirdi. ?


CENGİZ CANDAR'IN " FİDEF' Lİ " arkadaşları sonra kurulacak olan PKK nın üst düzey yöneticiliklerini yaptılarmı. ?


CENGİZ CANDAR BND nin ORTADOĞU MASASINA MUHBİRLİK YAPTIMI .?




ŞOK İDDİASINI HABERVAKTİM'E ANLATTI


Bu şok tivitlere ilişkin görüşlerine başvurduğumuz Talip Doğan Karlıbel, Cengiz Çandar'la ilgili iddialarını şu şekilde özetledi:


“80'li yıllarda Almanya'da yaşıyorduk. Babam Salim Orhan Karlıbel HDP'nin Güney Almanya Başkanıydı. Halkçı Devrimci Federasyonda önemli görevler aldı. Ercan Karakaş ile yakın dostluğu bulunuyordu. 80'li yıllarda Cengiz Çandar Türkiye'den kaçarak Almanya'ya geldi. O zaman Hürriyet gazetesinden bir yetkili babamı aradı, ‘Cengiz'e yardımcı olun' diye. Ben o zaman 13 yaşındaydım. Amcamla gittik Stuttgart havaalanından aldık. Cengiz Çandar burada FİDEF'lilerle yakın arkadaşlık kurdu. FİDEF, BDP gibi bir partidir. Onlarla kanka oldu. Daha sonra bu FİDEF'liler PKK'nın kurulmasına öncülük ettiler. Cengiz Çandar bunlarla ciddi çalışmalar içerisine girdi.”





Habervaktim.com
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 14:40   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart

Habervaktim’e “IP”li tuzak

Gerçek yüzlerini deşifre eden haberlerimiz karşısında iyice köşeye sıkışan “bölücü güruh”, Habervaktim’i bu kez de komplolarla yıldırmaya çalışıyor…

“Terör örgütü ve teröristbaşının propagandasını yapmakla” eleştirdiğimiz ve gizli toplantılarına katıldıkları DPI'ın PKK paravanı olduğunu ortaya çıkardığımız Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu, Hasan Cemal gibi isimlere arka çıkarak, Akit ve Habervaktim aleyhine imza kampanyası başlatan sözde özgürlükçü özde bölücü güruh, hayal kırıklığına uğrayıp, amaçlarına ulaşamayınca komploya başvurdu.


İmzacılara göre, Kandil'e giderek PKK elebaşları ile röportajlar yapıp, bölücü propagandaları gazetelerinde çarşaf çarşaf yayınlayan “gazeteciler”in ki habercilik; Akit'in, PKK'yı ve destekçilerini en iyi bilen isimlerden Şemdin Sakık'ın yazdığı bir mektubu yayınlaması "hedef gösterme" idi.


KOMPLO İMZACILARDAN


Bu iddiadaki grubun öncüsü Ömer Faruk Gergerlioğlu, her yazılan isim ve mesleğin yayınlandığı sözde imza kampanyasına gelen “PKK'lı” ve “Kaos GL'li imzalarını, sitemiz Genel Yayın Yönetmeni Fatih Akkaya'nın attığını ileri sürdü.

YAYIN TARAF'TAN


Bölücülüğün tarafı olan malum gazete de bugün sürmanşetten “Kampanyaya iki PKK'lı ve bir Kaos GL'ninin imzasını Habervaktim'in müdürü eklemiş” diye haber yaptı.


IP'Lİ TEZGAH


Yaptığımız teknik araştırmayla, network'ümüze gizlice girildiğini tespit ettik. Büromuzun internet bağlantısı Genel Yayın Yönetmenimiz Fatih Akkaya'nın üzerine ve bağlantı adresimiz sitemiz künyesinde açıkça yazıyor. Karanlık odaklar, bilgisayarları uzaktan kumanda etme amacıyla yazılmış "trojan" adlı program aracılığıyla network'ümüze girip, Habervaktim'in IP'sini kullanmışlar.


KILIFINA UYDURAMADILAR


BUNA KARGALAR BİLE GÜLER: HEM BÖYLE BİR TEZGAH KURACAK HEM DE KENDİ E-POSTA ADRESİMİZİ VERECEĞİZ?


İmzacıların açtığı sitede bir kişi, “İsim, “E-Posta”, “Şehir”, “Meslek” bölümlerine istediği bilgileri yazabiliyor ve bu bilgiler "kampanyaya bir destek daha" gibi yayınlanıyor.


Gergerlioğlu, sözkonusu imzalar atılırken Akkaya'ya ait e-posta adresinin verildiğini de ileri sürerek “İmzaların yollandığı Akkaya'ya ait e-posta adresi habervaktim.com adresinin künyesinde de yer alıyor” dedi. Habervaktim.com'un künyesinde yer alan e-posta adresi habervaktimeditor@gmail.com.


Gergerlioğlu'nun iddiasının doğru kabul edilmesi halinde ortaya şu ilginç tablo çıkıyor:


Habervaktim.com, imzacıları zor duruma bırakmak için bu imzaları atarken (!), açıkça “biz attık” der gibi habervaktimeditor@gmail.com adresini verdi!!!

Bu komplonun dillerine dolanması değil de nedir?

Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.



HABERVAKTİM'İN O YAYINLARI


Habervaktim ve Akit'in medyada kimi isimlerin “özgürlük”, “insan hakları”, “barış” gibi süslü laflarla sürekli PKK ve Öcalan propagandası yaptıklarını; Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu, Taraf Yazarı Mithat Sancar, Hasan Cemal gibi isimlerin gizli toplantılarına katıldığı DPI'ın PKK paravanı olduğunu deşifre eden yayınları bu çevreleri hayli zor durumda bırakmıştı.


İMRALI KAYITLARI İYİCE KUDURTTU


Habervaktim.com son olarak teröristbaşının İmralı kayıtlarını yayınladı. Bu kayıtlar da haberlerimizi teyit ediyordu. Kayıtlarda, şimdi Kandil-İmralı arasında kuryelik yapmaktan yargılanan avukat, Öcalan'a “Cengiz Çandar'ın çok özel selam gönderdiğini” söylüyor ve Çandar'ın mesajlarını aktarıyordu.


Bir başka kayıtta da görüşe gelen yabancı avukatın, Londra merkezli DPI görevlisi olduğu görülüyordu. Bu yabancı avukat Öcalan'a, DPI Direktörü Kerim Yıldız'dan selam ve haber getiriyordu. Sağlık durumu ile ilgili olarak, Kerim Yıldız ile birlikte AIHM'e başvuruda bulunacaklarını anlatıyordu.


Bu resmi İmralı kayıtları da, bu isimler ve DPI ile ilgili yayınlarında Habervaktim ve Akit'i su götürmez bir şekilde haklı çıkarıyordu.


DEŞİFRE KUDURTTU: SESİMİZİ KESMEYE ÇALIŞIYORLAR


Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu gibi isimlerle, tescilli PKK sevici Ahmet Altan yönetimindeki Taraf adlı gazete, bir taraftan deşifre olmanın verdiği hırçınlıkla Akit ve Habervaktim'i hedef gösteriyor; diğer taraftan araya “hatırı sayılır isimler” koyarak yayınlarımızı durdurmaya çalışıyordu. Bu çevreler PKK propagandası, Ermenicilik ve DPI gerçeğiyle ilgili ise hiçbir açıklamada bulunamayarak, büyük bir cazgırlığa imza atıyordu.


SON TEZGAHLARI BU


Baskılara boyun eğmeyen Habervaktim ve Genel Yayın Yönetmenimiz Fatih Akkaya'yı terör örgütüne hedef bile gösteren bu çevrelerin son komplosu, bu “IP tezgahı” oldu.


YILDIRAMAZLAR


Sitemiz Yayın Yönetmeni Fatih Akkaya, yaptığı açıklamada “Yıldıramazlar. Hakkın yanındayız, bu haberlerimizde haklıyız. Şimdiye kadar yayınlarımızı durdurmamız için çeşitli girişimlerde bulundular. Kararlılığımızı görünce, aba altından sopa bile gösterdiler. Bu IP tezgahı da son oyunlarıdır. Ama biz yılmadık, yılmayacağız. Medyadaki terör örgütü sevicilerinin gerçek yüzlerini bir bir deşifre etmeye devam edeceğiz” dedi.




Habervaktim.com
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 14:45   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart




Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 17:24   #7
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 17:30   #8
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart
Haksız olan insanın yüksek sesle konuşması gibi.
Üfürdükçe üfürüyor.
Networka sızmışlar mış
kedidir kedi
Hayır Cengiz Çandar 30 yıllık gazeteci.Ali Bayramoğlu Öyle Hasan Cemal öyle
Akit'in bu LİNÇ kampanyası nereden esti anlamadım.
Demek ki bu adamlara 28 şubatta az bile yapmışlar
Eskiden acıyor taraftarları oluyordm
Artık beş para etmez karektersiz insanlar olduklarından şüphem kalmadı
Belki bir kaç isim istisna
Onlar da bu palavralara sessiz kaldıkları için vebal altındalar.
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 19:45   #9
Kullanıcı Adı
barayev
Standart
Bunların ALAYI ikiyüzlü ve AJANDIRLAR...
Resmi İdeolejinin sağcı,solcu,demokrat,muhafazakar,milliyetçi,ırkçı, faşist,komünist, türkçü,kürtçü,Alevi,liberal HER TÜRDEN AJANI MEVCUTTUR...
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2012, 12:40   #10
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım