AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-01-2012, 13:14   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Thumbs down Camiye çirkin saldırı

Beyoğlu'da bir camiinin minaresine sprey boyayla küfür ve hakaret içerikli yazılar yazan iki genç bir iş yerinin güvenlik kamerasına tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yazılar boyayla kapatılırken olayı değerlendiren Cami Derneği Başkanı Beşir Elveren 'Görmüş olduğunuz hadisede büyük bir fitne patlatıyorlar. Bu şekilde yaparlarsa büyük kaos çıkar. Yani Müslümanlara niye hakaret ediyorlar' dedi.

Olay, Karaköy'de yer alan bir camide geçtiğimiz gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Sabah erken saatlerde görevli olduğu camiye gelen Fikri Özbayıcılar, camii minaresindeki yazıları görür görmez olayı polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme başlattı. Olay yerini gören bir işyerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelileri tespit etti. Polis, eşkalleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

MİNAREYE YAZI YAZARKEN GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDILAR

Öte yandan olayın meydana geldiği camiinin karşısında bulunan bir işyerine ait güvenlik kamerası şüphelileri saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, cami çevresinde dolaşan iki şüpheli çevreyi kontrol ettikten sonra ellerindeki spreylerle minareye yazıp ardından kaçarak hızlı adımlarla uzaklaşıyor.

Cami Derneği Başkanı Beşir Elveren ise, 'Görmüş olduğunuz hadisede büyük bir fitne patlatıyorlar. Bu şekilde yaparlarsa büyük kaos çıkar. Yani Müslümanlara niye hakaret ediyorlar' dedi.
Konuya ilişkin görüntüleri polise teslim eden mahalle esnafı Ahmet Adanç, 'Camiye geldiğimizde gördük, üzüldük. Böyle bir şey olmasını tasvip etmiyoruz. Türk halkı olarak, Müslüman bir ülke olarak böyle bir şeyin yaşanması çok üzücü ve acı verici. Bunların bir an önce yakalanmaları bir daha böyle bir şeye tenezzül etmemeleri için şart. Butür şeylerin olmaması lazım' diye konuştu.

Cami görevlisi Fikri Özbayıcılar ise 'Sabah geldim, dışarıya çıktım arkadaşın biri dedi ki 'cami minaresine kötü bir şeyler yazmışlar, oraya boya alalımda sürelim' dedi. Gittim bir baktım utandım ve kendi şahsım adına onları ayıpladım. On iki senedir burada görevliyim. En geç saat 23.30'da Camiyi kapatıyorum. Bu kişileri Allaha havale ediyorum' dedi.


İHA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-01-2012, 13:15   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2012, 15:48   #3
Kullanıcı Adı
barayev
Standart
KAFİRLER AZITTILAR ..
Çünkü Kafirler acımasız ve Zalimlerdir...DEVLET ELLERİNDEN GİTTİ .. bu öyle kolay hazmedilir bişey değil...Devleti HORTUMLAMAK KOLAYDI bunlar BOL PARAYA ve Çalışmadan TÜKETMEYE Alışkınlar şimdi Çalışıp Kazanmak ZOR GELİYOR..
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım