AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-01-2012, 12:39   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Bu neyin propagandası şimdi?

Ermenicilik ve terör örgütünün propagandasını yapmakla eleştirdiğimiz Yeni Şafak Yazarı Ali Bayramoğlu, Zerdüşt PKK/KCK’nın çoluk çocuk demeden bayramda bile can aldığı şu günlerde de öyle bir yazı kaleme aldı ki, gel de eleştirme…

Gaziantep'te bomba patlatan PKK/KCK'ya karşı en ufak bir tepki ortaya koymayan Bayramoğlu, şehitlerin geride kalan ailelerine bir “Allah rahmet eylesin” bile dilemezken ve BDP'lilerin teröristlerle kucaklaşmasını görmezden gelirken, bugün köşesinde yine “Bu neyin propagandası” dedirten bir yazı kaleme aldı.

“ERMENİ, MUSEVİ, ALEVİ VE KÜRTLERE KARŞI…”

Bayramoğlu, “Nefret” başlıklı yazısında, yıllardır bu diyarda Ermeni, Musevi, Alevi, Kürt'lere karşı “nefret suçu” işlendiğini savundu. Yeni Şafak Yazarı'nın yazısından ilgili bölüm şöyle:

“Nefret söylemi, farklı kimliklere, farklı inançlara yönelik aşağılama, küfür, şiddet hali ve davetidir. Yıllardır bu diyarda Ermeni, Musevi, Alevi, Kürt ve diğer kimlikler bundan nasibini alır. Misyoner avı, Dink cinayeti, Malatya katliamı, vurulan rahipler, azınlık haklarını demokrasinin olmazsa olmazı ilan edenlere yönelik derin öfke ve nefret sadece son 5-6 yılın işleri...

Son dönemde nefret dili ve söylemi açık bir şekilde yükselmektedir. Ve bu yükseliş milliyetçilik merkezli bir korku ortamını ima etmekte ve muhtemelen "yönetilmektedir."

YİNE HABERVAKTİM VE AKİT'İ HEDEF ALDI

Bayramoğlu, ardından konuyu, medyada PKK propagandası yapanların gerçek yüzlerini bir bir deşifre eden Habervaktim ve Akit'e getirerek, “Akit gazetesi ve Habervaktim siteleri etrafında yaşanan gelişmeler, kişilere, düşüncelere, kimliklere yönelik, küfür, tehdit içeren karalama kampanyaları, iftira ve yalan üzerine kurulu hedef gösterme gayretleri ve buna yönelik tepkiler ortadadır...” diye yazdı.

BU GÖRÜŞ NE ANLAMA GELİYOR?

Yeni Şafak Yazarı, bu ve benzeri yazıları ile “BDP'liler teröristlerle kucaklaşsın; PKK/KCK bayramda bile katliam yapsın, hergün can alsın. Kimse bunlara tepki göstermesin. Kimse bunlara kızmasın. Kimse ‘gereği yapılsın' demesin. Böyle dersek bu faşistliktir, nefret suçudur…” görüşünü dillendirmiş olmuyor mu? Ve bu görüş kime hizmet eder?

Habervaktim.com

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-01-2012, 12:40   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2012, 16:19   #3
Kullanıcı Adı
barayev
Standart
yarı DOST DÜŞMAN demektir...
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım