AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-06-2012, 11:40   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Kılıçdaroğlu’ndan bir kuyruklu yalan daha

Yalanlarını bir bir ortaya çıkardığımız Kemal Kılıçdaroğlu uslanmıyor. Kılıçdaroğlu’nun “Kaçırılan AK Parti il başkanının kardeşi benden yardım istedi” sözleri de yalan çıktı

PKK tarafından kaçırılan AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdülmecit Tarhan'ın kardeşi Ramazan Tarhan, ağabeyinin kurtarılması için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yardım istediği iddiasının doğru olmadığını söyledi. Tarhan, Akit muhabirinin “Kemal Kılıçdaroğlu, sizin kendisini telefonla arayıp ağabeyinizin PKK'nın elinden kurtarılması için yardım talebinde bulunduğunuzu açıkladı. Kılıçdaroğlu'ndan böyle bir talepte bulunduğunuz doğru mu?” sorusuna “Hayır böyle bir şey olmadı. Kimseyi aradığım yok. Onları niye arayayım? CHP'liler kendileri aradı beni” cevabını verdi.

“ÇARKÇI KEMAL” USLANMIYOR!

Akit'in, iş bulma sözünü tutmadığı gibi gazi ailesiyle alay ettiğini deşifre ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun kamuoyunu yine yanılttığı ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun hükümeti yıpratmak için sarfettiği “İl başkanlarına bile sahip çıkamıyorlar. Kardeşi benden yardım istedi” mealindeki sözler, “yatsı vakti” çıkmadan yalanlandı. Akit'e konuşan Ramazan Tarhan, PKK'nın kaçırdığı ağabeyi Abdülmecit Tarhan'ın kurtarılması için CHP'den herhangi bir yardım talebinde bulunmadığını belirtti. Kendisini arayan CHP yöneticilerinin geçmiş olsun dileklerini ilettiğini anlatan Tarhan, yardım konusunu hiçbir şekilde gündeme getirmediğini kaydetti.

MEĞER KENDİSİ ARAMIŞ

“Kaçırılan AK Parti'li başkanın kardeşi CHP'den yardım istedi” başlıklarıyla verilen haberler karşısında şaşkına döndüğünü dile getiren Ramazan Tarhan, CHP'lilerle arasında geçen görüşmeyi şöyle anlattı: “CHP'nin hiçbir yetkilisinden yardım istemedim. İlk başta CHP Hakkari İl Başkanı Mehmet Baş arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu aradı, geçmiş olsun dileklerinden sonra telefonu Kemal Kılıçdaroğlu'na verdi. Geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bir süre sonra Gürsel Tekin aradı. Daha sonra CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti. İstememiz halinde Hakkari'ye gelebileceğini söyledi. Yardımcı olan kişilerin olduğunu söyleyip telefonu kapattım. Yardım isteme gibi bir şey söz konusu olmadı. CHP'den niye yardım isteyeyim? Böyle bir talepte kesinlikle bulunmadım.”

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kaçırılan AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdülmecit Tarhan'ın kardeşi Ramazan Tarhan'ın kendisini arayarak yardım istediğini ileri süren Kemal Kılıçdaroğlu, “İl başkanının kardeşi iktidar partisi ile değil de bizi arayarak yardım istiyor. Bu ülkede iktidardan değil de ana muhalefetten yardım isteme noktasına gelindiyse bu bizim daha sağduyulu olduğumuzu gösterir. Bu ülkede ciddi bir iktidar boşluğu vardır. AKP ülkeyi yönetemez konuma gelmiştir” demişti. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Neyi ima etmeye çalışıyorsunuz Sayın Kılıçdaroğlu? Yani PKK'nın sizin hatırınızı daha çok sayacağını mı ima ediyorsunuz? Hani PKK'nın siyasi uzantıları böyle bir şey dediği zaman buna ben bir anlam verebilirim. Ama CHP'nin Genel Başkanı böyle bir şey söylüyorsa doğrusunu isterseniz bunu ben bir yere oturtamıyorum. Buna bir izah getiremiyorum. Keşke hiç telaffuz edilmeseydi” ifadelerini kullanmıştı.

Erol Metin / Yeni Akit

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-06-2012, 11:40   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım