AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-11-2012, 03:44   #1
Kullanıcı Adı
Ebul Esved
Standart Suriye Muhaliflerinin Gerçek Yüzü
Katliam İşleyip Yönetimi İtham Etmeyi Planlıyorlardı

10 Haziran 2012
LAZKİYE – Suriyelilerin kanı ve canı ile ticaret yapma çerçevesinde Suriye’ye karşı hazırlanan saldırı planının işbirlikçileri ve araçlarının, Lazkiye kırsalında bulunan Tefil köyünün el-Haffe bölgesinde bir katliam işlemeye ve daha sonra Suriye yönetimini itham etmeye yönelik bir konuşma kaydı ele geçirildi.

Taraflardan birinin Türk cep şebekelerine ait bir sim kartı kullandığı tespit edilen ve Suriye televizyonunun yayınladığı telefon görüşmesi kaydında ikinci tarafın Ğays Muhammed Sadık Külliye isimli olduğu ve birlikte el-Hafe bölgesinde bir katliam uygulama hazırlığında oldukları anlaşıldı.
Telefon görüşmesinde bir taraf diğerine “Tefil köyünde elinizde bulunan rehin ve esirleri keserek katlettikten sonra görüntülerini internette yayınlayarak Suriye yönetiminin bir katliam yaptığı yönünde haberler yazın. Ayrıca birkaç gencin haberleri destekleyen yönde konuşmalarını da ekleyin” dedi.

Görüşmenin devamında katliamın ayrıntılarıyla ilgili talimatlar şöyle devam etti; elinizde bulunan bütün rehinlerin boğazlarını kesin ve üzerilerindeki kıyafetlerini çıkarın daha sonra cesetlerini dizerek video görüntüsü olarak kaydederken “ey ahali Suriye devleti katliam işledi” şeklinde bağırın. Sonra bu görüntüleri medya araçlarına gönderin. Bu önümüzdeki iki gün içinde uluslararası alanda Suriye ile ilgili bir hareketlenme olacak…

Bilineceği üzere bir süredir silahlı terör grupları el-Haffe bölgesinde özel ve
kamu kurumlarına saldırılar düzenliyor ve vahşi cinayetler işliyor. Devlet hastanesi, bölge müdürlüğü ve birçok vatandaşın evini yakarak insanların zorla göç etmesine neden olan silahlı terör grupları terk edilen evleri gasp etmeye başladı.

SANA (Suriye Haber Ajansı)

 

Ebul Esved isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-11-2012, 14:52   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart

El-Hule Katliamının Tanıkları, Dehşeti Anlattı

Hule’de Beşşar Esed yönetimine bağlı ordu birliklerinin yaptığı katliamı kameralara anlatan tanıklar, yürekleri sızlattı.




28 Mayıs 2012 Pazartesi 13:25

Suriye'nin Humus kentine bağlı Hule semtinde yaşanan katliamdan yaralı olarak kurtulan, ancak güvenlik gerekçesiyle kimliğini açıklamak istemeyen bir kadın, Esed yönetimine bağlı askerlerin evlerini bastığını, kadın ve çocukları odalara sıkıştırarak üzerlerine ateş açtığını öne sürdü.

Olayda babası ve kardeşini kaybettiğini belirten kadın, Özgür Suriye Ordusu güçlerinin Esed yönetimine bağlı askerlerle çatışmaya girmesinin ardından muhalifler tarafından kurtarıldıklarını söyledi.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


AA’nın geçtiği görüntülerde başka bir kadın da evlerinde kocası dâhil 12 kişinin öldürüldüğünü, askerlerin yanı sıra Hule'ye beyaz renkli araçlarla giren Şebbiha milislerinin saldırılara katıldığını belirtti.

Aynı kadın, saklayarak katliamdan kurtardığı bir çocuğu kameralara gösterdi.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


Katliamdan yaralı olarak kurtulan başka bir kadın da kocası evde olmadığı sırada Şebbiha milislerinin saldırdığını, dövülerek evlerine getirilen başka sivillerle birlikte üzerlerine ateş açıldığını söyledi.

Ölü taklidi yaparak katliamdan kurtulduğunu anlatan kadın, 3 erkek ve 1 kız çocuğunun katledildiğini ifade etti.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


9 yaşındaki Ali Seyyid de evlerine önce tanktan ateş açıldığını, daha sonra kapılarının kırılarak babası ve kardeşinin öldürüldüğünü belirtti.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


Bu arada, Türklerin de yaşadığı Humus'un Hule semtindeki katliamdan kurtulan yaralılar, hastaneye dönüştürülen Merkez Camisi'nde yetersiz sağlık koşullarında tedavi edilmeye çalışılıyor.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


Suriye Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Cihad Makdisi ise katliamda hükümet güçlerinin herhangi bir sorumluluğu olmadığını belirterek, saldırıyı muhaliflerin gerçekleştirdiğini iddia etmişti.

Haksöz-Haber
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2012, 14:53   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart

Suriyeli Binbaşı: Hula Katliamını Gözlerimle Gördüm!

Suriye ordusunda görevli bir binbaşı katliamı Esed'in Şebbiha milislerinin gerçekleştirdiğine şahit olduğu açıkladı.




04 Haziran 2012 Pazartesi 12:20

SANA kaynaklı dezenformasyon lobisi ısrarla Esed güçlerini temize çıkarmaya devam etsin. Katliamın tanığı bir binbaşı Hula katillerinin kimliğini açıkladı...


‘Hula Katliamı’na kadar orduda Binbaşı görevinde bulunan ancak katliamın Esed’e bağlı Şebbiha milislerince yapıldığını gören komutan,
“Hep yalan söylenirdi. Şimdi her şeyi çok net gördüm” dedi.

Suriye Hava Kuvvetleri’nde görevli iken izinli olarak bulunduğu Hula’da katliamı gözleri ile gördüğünü söyleyen Binbaşı
Cihad Raslan, katliamı Şebbiha’nın gerçekleştirdiğini söyledi.

STAR’da yer alan habere göre geçen hafta yaşanan
Hula katliamına kadar orduda görevini sürdürdüğünü, ancak gördükleri dolayısıyla ordudan ayrılarak muhalif saflara katıldığını kaydeden Binbaşı, katliam sırasında bölgede olduğunu ve yaşananları gördüğünü anlattı.

The Observer’a konuşan Binbaşı Raslan, katliama kadar Suriye Hava Kuvvetleri’nde görevli olduğunu ve Hula katliamı sırasında bölgede izinli olduğunu kaydetti. Şu ana kadar katliam ile ilgili en önemli tanıklardan biri olduğu The Observer tarafından dile getirilen Raslan’ın evinin yaşanan katliama 300 metre uzaklıkta olduğu yazıldı.


Katliamın Esed’in Şebbiha milisleri tarafından gerçekleştirildiğini doğrulayan Raslan
, kel, çoğunun sakallı ve beyaz spor ayakkabı giyen yaklaşık 100 kadar Şebbiha üyesinin bölgeye araba, motosiklet ve kamyonlarla geldiklerini ve milislerin ‘Yaşasın Şebbiha’ diyerek bağırdıklarını söyledi.

“Hür Ordu Öldürüyor” Diye Yalan Söylüyorlardı!


“Daha önceleri yaşananlardan Özgür Suriye Ordusu’nun sorumlu olduğu bize söylenirdi. Bize hep yalan söylediler. Şimdi yaşananları kendi gözlerimle gördüm” diye konuşan Raslan, bulunduğu bölgede gerçekleştirilen katliamın 15 dakika sürdüğü bilgisini verdi.


Öldürülen kişileri, onların çocuklarını yakından tanıdığını, katledilen ailelerle sosyal bağları olduğunu, birbirlerinin evlerine yemek yemeye gittiklerini de söyleyen Raslan, olayın
“Devrim’den yana olan insanlara karşı rejim tarafından yapılan vahşice bir saldırı” olduğunu savundu.

‘Hula Sonrası’ Askerlerin Düşünceleri Değişiyor


Ordudan ayrılan başka bir üst düzey komutan ise Hula katliamının askerlerin düşüncelerini değiştirdiğini ancak ordudan kaçmanın taşıdığı riskleri alamadıklarını ifade etti.


HAKSÖZ-HABER

http://www.haksozhaber.net/suriyeli-...dum-30036h.htm

http://www.stargazete.com/dunya/katl...m/haber-597226
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2012, 14:58   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart


Suriye'li genci tankla ezdiler!

Suriye'de vahşi bir olay daha yaşandı . Beşşar güçleri Suriye'li bir genci tankla ezdi

İşte Beşşar ordusunun Suriyeli genci ezdiği görüntü ;


YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


http://www.timeturk.com/tr/2012/06/1...a-ezdiler.html




Kafaları Türkiye'de Karıştırıp Suriye'de Eziyorlar! +18 VİDEO

http://analizmerkezi.com/haber/kafal...deo-29411.html
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2012, 23:21   #5
Kullanıcı Adı
Ebul Esved
Standart
Video istemiştiniz, işte Suriye gerçeklerini anlatan videolardan bir kaçı...

LİNK;

http://www.youtube.com/watch?v=EH39c...eature=related



http://www.youtube.com/watch?v=b71Hj...eature=related

Konu Ebul Esved tarafından (07-01-2012 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir..
Ebul Esved isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2012, 03:20   #6
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
Alıntı:
işte Suriye gerçeklerini anlatan videolardan bir kaçı...
Bu Forumda Baasçılar gibi Kemalist Dinine bağlı Banu Avar gibileri kim ciddiye alır ki !!! Zaten gösterdikleri Masal !!!

Saflar belli oldu ! Baasçılar, Kemalistler ve Müslümanlar !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2012, 01:41   #7
Kullanıcı Adı
Ebul Esved
Standart
Vahşi köpekler gibi saldıranlar, karşılık görünce kediler gibi sahiplerinin kucaklarına zıplıyor.

Suriye halkının kahraman evlatları olan Suriye Arap Ordusu, hainleri temizledikçe kalıntıları İsrail ve Amerika'dan medet umuyor.

Her kötü günün ardından güneş bir daha doğar derler. Şam'a düzenlenen aşağılık saldırıda Şehid düşen komutanlarımıza ve vatan evlatlarına and olsun ki Suriye topraklarına NATO eli, Siyonist eli değmeyecek.

Allah (c.c) vatan kavgasında tüm kardeşlerimize güç, kuvvet versin.

AMİN


Konu Ebul Esved tarafından (07-24-2012 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir..
Ebul Esved isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2012, 02:01   #8
Kullanıcı Adı
barayev
Standart
BAASÇILAR Kanlı Katil ve Zalimdirler bunda şüphe etmem fakat Muhaliflerin de ardında abd ve İsrailin olduğuna inanıyorum ve öyleyse KANLI KATİL BAAS rejimi gidicidir.
Allah İran ile Türkiyeyi korusun bu Tuzakçılardan
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2012, 02:12   #9
Kullanıcı Adı
Ahl Sunnah
Standart
bence senin arkanda israil ve iran var.
Ahl Sunnah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2012, 03:44   #10
Kullanıcı Adı
barayev
Standart
Alıntı:
Ahl Sunnah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence senin arkanda israil ve iran var.
Yalancının ve iftiracının yüzüne ......
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi