![]() |
#1 |
![]() ![]() Huzur Sokağı dizisinde türbanlı karakteri canlandıran oyuncudan ilginç açıklama.. Bu sezon ATV ekranlarının iddialı dizilerinden biri olarak gösterilen Huzur Sokağı'nın başrol oyuncusu yapmış olduğu türban çıkışıyla şaşırttı. A Haber'de yayınlanan Sormak Lazım isimli programa konuk olan başrol oyuncularından Sinem Öztürk, program modaretörünün sormuş olduğu türban sorusuna tartışma yaratacak bir yanıtla karşılık verdi. Dizide türban takan Şükran karakterini canlandıran genç oyuncu: "İlk başlarda çok korkuyordum. Sette görüntü kirliliği yaratmayayım diye. Ancak yakıştı diye güzel tepkiler alınca motive oldum." dedi. Sinem Öztürk'ün bu sözlerine stüdyodaki diğer konukların kahkaha ile karşılık vermesi de dikkat çekici bir diğer noktaydı. VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ!.. Ensonhaber
![]() Konu Cihannur tarafından (09-06-2012 Saat 10:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Uygun olmayan başlığın düzeltilmesi. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Huzur sokağı çok severek okuduğum bir romandı...şimdilerde dizinin çekilmiş olması beni heyecanlandırdı başlayınca seyretmeyi düşünüyorum...
Oyuncunun ordaki sözü hiç hoş değil ancak görüntü kirliliği derken bunu kasti olarak başörtüsüne saldırı olarak algılamadım...çünkü cümlesinin sonunda çevremdekiler çok yakıştı deyince rahatladım diyor...yani hiç başörtü takmadığı için kaygıları olduğunu sonra gelen güzel tepkilerden sonra motive olduğunu belirtiyor.. Ayrıca modatör başörtüsü ile ilgilili olarak gelen tepkilere karşı ne diyorsunuz deyince yaptığımız işin doğruluğuna inanıyoruz...ne derlerse desinler diyor.yani kasti düşmanlık sezmedim biraz boş bulunmuş |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başörtülüler göz zevkimi bozuyor diyen Chpli milletvekillerinden bir farkı yok benim gözümde vesselam...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() O Bayan bir oyuncu rolüne oyuncu gözüyle bakmış olabilir. yaşantısı ile alakalı değil tepkisi...
Meçhul başlık biraz uygunsuz olmuş bence ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ne dediğinin farkında olamıyacak kadar CAHİL ve SORUMSUZ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İnanmayan hatta inandığını yaşamayan insanların böyle dizilerde olması ne kadar acı !!! İslami kirlilik bu olsa gerek !!! Oysa İslam ne kadar berrak ! Keşke bilebilseler...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |