AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-19-2012, 20:02   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Yiğit Bulut'tan BOMBA PKK iddiası / Video

Yiğit Bulut, canlı yayında terör örgütü PKK hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Bulut, yakında herkesin bir sürpriz beklemesi gerektiğinin altını çizerek terör örgütünü nasıl kökten temizleyebileceleğinin şifrelerini verdi.

24TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut’tan terör örgütü PKK hakkında bomba gibi bir iddia geldi. Bulut, “Çok yakın zamanda sürpriz gelişmeler olabilir terör örgütünü kökten temizleyebilecek. Kafa düştüğü zaman beden düşer.“ ifadesini kullanarak örgütün lider kadrosuna yönelik bir operasyon olabileceğinin sinyallerini verdi.



OBAMA ASKERİ SANAYİ KOMPLEKSİN ADAMI DEĞİL

Seda Selek’in 24TV’de sunduğu Moderatör kuşağının konuğu Yiğit Bulut oldu. Bulut, ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey'in, sürpriz Türkiye ziyaretinde Afganistan ve El Kaide konusunda yardım istemesini, Obama ile ilişkilendirmenin doğru olmayacağını, bu konuda İsrail lobisinin etkisi olduğunu düşündüğünü söyledi. Bulut, “Obama askeri sanayi kompleksin adamı değil. ABD Genelkurmay Başkanı İsrail'in uzantısı olabilir. Amerikan devletinin içinde İsrail gölgesi diye bir gerçek var. Amerika’yı siz tek parça yekpare bir şey zannetmeyin. Bir kısmında İsrail gölgesi, bir kısmında askeri sanayi kompleks gölgesi var.” ifadesini kullanarak “Bu teklifin altında ben bir İsrail lobisi seziyorum. Türkiye’yi Ortadoğu’nun tam ortasında Taliban ile EL Kaide ile karşı karşıya getirmek. Türkiye’yi İslam dünyası ile karşı karşıya getirmek. İslam dünyasının içinden bir Müslüman devleti kışkırtmak. Müslüman devletleri o devlete karşı kışkırtmak. Şuanda dünyada makro bir oyun oynanıyor. O makro oyun çekilen (İslam’a ve Hz. Muhammed’e (SAV) hakaret içeren) o film. Yayınlanan karikatürler. Sonra ABD Genelkurmay Başkanı’nın bu teklifi. Bakarsanız Ortadoğu’da bir savaş senaryosunun oynandığını görüyorsunuz. Türkiye çok temkinli. “ diye konuştu.


SIRTA VURMA GÜNÜ DEĞİL

Bulut, “Ben buradan bir gazeteci olarak muhalefete bir çağrıda bulunmak istiyorum” ifadesini kullanarak CHP’yi de çok ağır sözlerle eleştirdi: “Türkiye çok zor günlerden geçiyor. Gelip de sırta vurma günü değil. Keşke bunu görebilseniz. Ne kadar büyük bir zorluk altında olduğumuzu gösterirken Oslo görüşmelerini anlatıyorlar. Oslo görüşmeleri ne? Hiç kimsenin hiçbir kimseye vurma zamanı değil şuanda.”

BU TÜNELİN SONUNDA KÜRESEL GÜÇ OLMA VAR

“Biz bir tünelin içinden geçiyoruz ve bu tünelden geçemezsek boğuluruz.” diye konuşan Bulut, yaşananları şöyle anlattı: “Çok zor ama bu tünelin sonunda özgürlük var. Bu tünelin sonunda finansal ve gerçek bağımsızlık var. Bu tünelin sonunda ekonomik büyüme var. Ortadoğu’da ve dünyada küresel güç olma var. Ve biz bu tünelin dörtte üçünü geçtik aslında. Şimdi bütün bu yapılanlar bu tünelin kafasını kapamak için aslında. Bu tarafa çıktık mı iş bitiyor. O 1946’dan beri kurulan tuzak bitiyor. Bugünlerde devletin, milletin geçtiği bu zor yolu görmeyip de farklı senaryolara alet olanların ilerde kimlere taşeron olduğu sorgulanacak.”

UZMAN PERSONEL SAHAYA ÇIKARSA PKK’NIN DNA’SI KALMAZ

Bulut, son dönemlerde artan terör olayları ile Bingöl’deki hain saldırı hakkında şunları kaydetti: TSK'nın kurumsal zafiyeti olmaz. TSK içindeki zayıf adamların zafiyeti olur. Oradaki komutanlar bilmiyor mu savaşmayı bırakacak. Ardından gelen sahasında albaylar binbaşılar var. Türkiye uzman personelini bulmalıdır. Erbaşlarla bu iş olmaz. Onlar arazide yaşayacak. Karakollarda olmayacak. Bu yapılırsa PKK'nın DNA'sı kalmaz.”

Moralhaber.Net

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi