AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-20-2012, 22:23   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İmamın Gülü deşifre oldu, ortalık karıştı

Twitterda hükümete ve muhafazakarlara yönelik hakaretlere varan elestirileriyle bilinen 'İmamin Gulu' takma isimli kullanıcının dün Gazeteci Süleyman Özışık ile girdiği polemik büyük bir tartışmanın da fitilini ateşledi. S.K, deşifre olmasıyla birlikte Hürriyet gazetesindeki tanıdıklarını devreye sokarak ölüm tehdidi aldığı yolunda haber yaptırdı.

Twitterda hükümete ve muhafazakarlara yönelik hakaretlere varan elestirileriyle bilinen 'İmamin Gulu' takma isimli kullanıcının dün deşifre olmasıyla başlayan tartışma bugün Hürriyet gazetesinde manşetten yayınlanan bir haberle bambaşka bir boyut kazandı.

Hürriyet gazetesi, savclığa ulaşmış herhangi bir şikayet olmamasına rağmen, İmamın Gülü takma adlı S.K.'ın deşifre olmasının ardından ölüm tehditleri aldığını ileri sürdü.

Twitterda İnternethaber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Özışık ile başlayan polemik sonrasında öğretmen olduğu ortaya çıkan ve derslerde dahi twit attığı belirtilen S.K. hakkında çarpıcı başka iddialar da ortaya atıldı.


S.K. hakkındaki en ilginç iddia yine İnternethaber Genel yayın Yönetmeni Süleyman Özışık'tan geldi. Özışık, S.K'nın CHP tarafından desteklendiğini ve öğretmen maaşıyla lüks otellerde tatil yaptığını ileri sürdü. Özışık, twitterdan yaptığı açıklamada, öğretmen olan S.K'nın ders saatlerinde yüzlerce twit attığına dikkat çekerek, gittiği lüks otellerdeki plajlarda çekilen fotoğrafların elinde olduğunu belirtti.

KENDİNE MİT'Çİ SÜSÜ MÜ VERDİ?

Özışık'ın iddiaları arasında en çarpıcı olanı da İmamın Gülü (Ladyimam) takma adlı S.K. kendisine MİT'çi süsü verdiğini iddia etmesi oldu. Özışık, attığı twitte S.K.'ya "Bana ben de Hanefi Avcı gibi cemaatin içine sızdım dedin mi? MİT ajanı havası verdin mi kendine?" sorusunu yöneltti.



HAKARET YAĞDIRDI

Rotahaber'in görüştüğü İmamınGülü lakaplı S.K, 28 bin liralık tatil iddialarını yalanlayarak, "Hangi otelmiş buyursun söylesin" diyerek Özışık'ı iddiasını ispatlamaya çağırdı. Kendisine CHP ile ilgili iddiaları sorduğumuzda ise, soruya cevap vermek yerine "Ne bağışı ulan, siz ne salaksınız" diyerek hakaret etti.

HÜRRİYET'TEKİ TANIDIĞI YAZARA HABER Mİ YAPTIRDI?

Dün akşam yaşanan bu gelişmelerin ardından deşifre olan ve öğretmenlik mesleği de tehlikeye giren S.K. devreye Hürriyet gazetesindeki tanıdıklarını soktuğu öne sürüldü. Hürriyet'teki tanınmış bir yazarın devreye girmesiyle Hürriyet gazetesi 'İmamın Gülü'ne ölüm tehdidi' başlığı altında haber yaptı. Haberde S.K'nın twitter hesabı ile fotoğraflarının çalındığı ve linç edilmek istendiği ileri sürüldü.

YALANI SAATLER ELE VERİYOR

S.K'nın twitter hesabının çalındığı iddiasını, yazdığı twitlerin saatleri çürütüyor. Kesintisiz twit atan S.K., hesabının çalındığı yönünde hiçbir twit atmazken, bu iddiasını ilk kez Hürriyet gazetesinde dillendiriyor. Bu iddianın da başlatılacak herhangi bir soruşturma ya da hakaret davasına karşı yazdıklarını yalanlamak amacıyla ortaya atıldığı belirtiliyor.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK İDDİALARI YALANLADI

Hürriyet gazetesindeki haber üzerine açıklama yapan Özışık, söz konusu fotoların facebook'ta yayınlandığını belirterek, kendisinin bir gazeteci olarak uyarı görevi yaptığını söyledi.

ROTAHABER / ÖZEL

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-21-2012, 00:15   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Ladyimam Öğretmen Çıktı
Ladyimam öğretmen çıktı

Twitter'da Ladyimam müstear ismiyle yer alan İmamınGülü adlı kişinin öğretmen olduğu ortaya çıktı.




Sosyal Medya'da takma isimlerle yer alıp istediği şekilde yorum yapan şahıslardan biri olan Ladyimam isimli şahsın kimliği deşifre oldu. Bağcılar'da bir devlet okulunda öğretmenlik yaptığı tespit edilen İmamınGülü'nün adının Sevil Kahraman olduğu ortaya çıktı.

ÖĞRETMENLİK KARİYERİ TEHLİKEDE


Özellikle ders saatlerinde yüzlerce tweet atttığı iddia edilen Sevil Kahraman'a
derste görevini ifa etmemek suçundan Milli Eğitim müfettişleri tarafından soruşturma başlatılacağı belirtildi.

* Sağdaki sarışın kadın (Ladyimam - İmamınGülü - Sibel Kahraman)








Kaynak

En Son Haber 19.09.2012
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-21-2012, 01:58   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Sosyal Medya'da takma isimlerle yer alıp istediği şekilde yorum yapan şahıslardan biri olan Ladyimam isimli şahsın kimliği deşifre oldu.

En Son Haber 19.09.2012
İtiraf ediyorum: En Son Haber'in yukarıdaki haberinde kastettiği şahıslardan biri de benim. Twitter'da olsun bazı forumlarda olsun Cihannur nickiyle istediğim şekilde yorumlar yapıyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım