AK Gençliğin Buluşma Noktası


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-21-2012, 12:08   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Bayramoğlu Kovuldu

Zaman Grubu, Ali Bayramoğlu’nun bölücü çıkışlarının ucu kendilerine dokununca, harekete geçti ve bu ismin Aksiyon’daki yazılarına son verdi.

Bayramoğlu aynı zamanda Zaman Grubu yayın organı Aksiyon'da yazıyordu. Bayramoğlu'nun Yeni Şafak'ta 6 yıl önce yayınlanan yazısının sadece başlığını değiştirerek, Aksiyon'da da yayınlattığı ortaya çıkmış ancak Zaman Grubu herhangi bir yaptırımda bulunmamıştı. Grup, muhabirine ve cemaate yönelik saldırıları üzerine Bayramoğlu'nun Aksiyon'daki yazılarına son verdi.

Akit'in haberine göre, Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu'nun, Zaman Gazetesi muhabiri Büşra Erdal'ın özel yetkili mahkemelerle ilgili sorusuna, “Ben sizin görüşlerinizi biliyorum, o konuda çok angaje bir gazetecisiniz” diye karşılık vermesi ve Büşra Erdal'ı ‘cemaat adına tetikçilik yapmakla' suçlaması kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı yaptığı açıklamada; Ali Bayramoğlu'nu eleştirerek, “Ali Bayramoğlu'nun terbiyesiz açıklamalarını yeni gördüm. Bir bayan muhabirimize ‘tetikçi' diyor. Sen kimin tetikçisisin Ali Bey? Ayıp! Güya liberal. Muhabirimiz Büşra Erdal'ı nerdeyse dövecek. Reşat Petek bir şey diyecek. Nerdeyse onu da dövecek. Bayramoğlu yakıştı mı bu?” diye sordu.

AKSİYON'DAN KOVULDU

Öte yandan; Ali Bayramoğlu, Yeni Şafak Gazetesi'nde 6 sene önce yazdığı yazıyı Aksiyon Dergisi'nde aynen yayınladığı gerekçesiyle işine son verildi. Gazetemize açıklamada bulunan Aksiyon Dergisi yetkilileri, Ali Bayramoğlu'nun dergiyle ilişiğinin kesildiğini söylediler. Ali Bayramoğlu'nun, 12 Ocak 2006 tarihinde Yeni Şafak Gazetesi'nde yayımlanan “İzmir 1901 ya da kampana çalma davası” başlıklı yazısında yer alan ifadeler, 6 sene sonra 4 Haziran 2012 tarihinde aynen Aksiyon Dergisi'nde yayınlanmış!

“BU AĞIR ETİK YARASINI HANGİ
ENTELEKTÜEL RETORİKLE AÇIKLAYACAK”

Gazeteci Cem Akın, Ali Bayramoğlu'nun, bir yazı ile hem Aksiyon, hem de Yeni Şafak'tan para almış olduğunu hatırlatarak, “Şimdi merak konusu olan Bayramoğlu'nun aldığı bu ağır etik yarasını hangi entelektüel retorikle açıklayacağı” dedi. Ali Bayramoğlu'nun eyleminin akademik çevrelerde kendi kendinden çalmak, kendi kendinden intihal (The self stealer/self-plagiarism) olarak adlandırılan etik dışı eylem olduğunu hatırlatan Akın, “Bayramoğlu'nun bunu sehven değil kasten yaptığının kanıtı ise yazının başlığını değiştirerek göndermesi” diye konuştu.

YENİ ŞAFAK'TAN SES YOK

Yeni Şafak'ın Ali Bayramoğlu tartışmalarıyla ilgili tavrı da dikkat çekiyor. Ermenicilik ve Kürtçülük yapmakla eleştirilen Bayramoğlu yazı ve açıklamalarıyla adeta Yeni Şafak'ın terör ve Ermeni soykırımı konularındaki yayınlarını yalanlıyor. Bayramoğlu son olarak Zaman'a, muhabirine ve Cemaat'e çok ağır hakaretlerde bulundu. Yeni Şafak'ın bu güne kadar sahip çıktığı Bayramoğlu'na bu son vukuatı karşısında herhangi bir yaptırımda bulunup bulunmayacağı merak ediliyor.

Habervaktim.com

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-21-2012, 12:09   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-21-2012, 16:02   #3
Kullanıcı Adı
Hür Beyan
Standart
zaten özgür bir insan neden güdümlü cemaat organlarında yazar anlamış değilim. ne kadar özgür olabilirsin ki ?
Hür Beyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-21-2012, 16:05   #4
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart
"İhtimal bir gün tüm kelleler kesilecektir" diyen hz.atatürk(!) yanlış saat misali o sözünde tutturmuş ama..
Gerekenin kalemi kırılır,defteri dürülür, gitsin sözcüde yazsın
Entellektüelmiş..Toplumun stigma kültüründen kurtulamamış hala toplumsal ezberlerin çitleriyle beynini parsellemiş bir kişi..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-21-2012, 16:12   #5
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart
Ali Bayramoğlu iki aydır aksiyonda yazmıyor.Yani son olayla alakası yok..bilinde ona göre yorum yapın..Ofsayta düşmeyin..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-21-2012, 16:14   #6
Kullanıcı Adı
Veri
Standart
beter olsun...

yediğin çanağa tükürene kovulmak ne ki

ekrem dumanlının açıklaması net

sen kimin tetikçisisin
Veri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-21-2012, 18:59   #7
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Standart
Ne demişler.
"Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar"..
Ancak vardır elbet onuncu bir köy.
Ali Bayramoğlu'nu dürüstlüğünden ötürü tebrik ederim.
Aynen böyle devam etsin...
Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-21-2012, 21:06   #8
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ali Bayramoğlu iki aydır aksiyonda yazmıyor.Yani son olayla alakası yok..bilinde ona göre yorum yapın..Ofsayta düşmeyin..
Habervaktim fırsat bu fırsat Bayramoğlu ile olan hesabını kapatmaya çalışıyor.
Zaman muhabirine olan tavrını doğru bulmadım ama en ufak eleştiriye karşı dahi çok büyük bir reaksiyon göstermek meselenin mantığıyla uyuşmuyor.
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2012, 11:43   #9
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart
Demoktarmış kendine demokrat bir soruya hazmedemeyip bir muhabiri tetikçilikle itham edeceksin sonrada demokratlıktan dem vuracaksın ...Pehh yesinler senin demokratlığını..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2012, 11:50   #10
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Demoktarmış kendine demokrat bir soruya hazmedemeyip bir muhabiri tetikçilikle itham edeceksin sonrada demokratlıktan dem vuracaksın ...Pehh yesinler senin demokratlığını..

Al benden de o kadar muhterem...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi