AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 10-07-2007, 12:02   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Kezman gözyaşlarını tutamadı
Sırp golcü Kezman, kart gördüğü pozisyona isyan etti. İşte Kezman'ın yıkıldığı o anlar;

Mateja Kezman, Vestel Manisa karşısına kara bulutları dağıtmak için çıktı, ama kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 77. dakikasında Alex’in yaptığı ortaya ayak koymak isteyen Sırp golcü, kontrolsüz bir şekilde gelerek, kaleci Bülent’in ayağına tabanıyla bastı. Pozisyona yakın olan hakem Bünyamin Gezer, tereddüt etmeden kırmızı kartını çıkararak Kezman’ı oyun alanının dışına gönderdi.

‘Kasıtlı basmadı’
Büyük şok yaşayarak gözyaşı döken yıldız oyuncuyu, Zico ve yedek oyuncular teselli etmeye çalıştı.

Manisa kalecisi Bülent, Kezman’ın kasıtlı olmadığını belirterek, ''Kasten ayağıma bastığını düşünmüyorum. Bassaydı, bağlarım yırtılırdı'' dedi. Kezman da yaptığı hareketin kırmızı kartlık olmadığını vurgulayarak kendini savundu. İlk olarak Bülent’in sözlerini değerlendiren Kezman, ''Rakip kaleci gerekli açıklamayı yapmış. Topa hamle yaparken kalecinin ayağına bastım, ama bu pozisyona İngiltere, Almanya ve Hollanda’da frikik bile vermezler. Son zamanlarda Fenerbahçe’ye karşı bir tavır başlatılmış gibi. Sezon başından bu yana dört penaltımız verilmedi'' diye konuştu.

kaynak: internethaber

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-07-2007, 12:35   #2
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Standart Kezman gözyaşlarını tutamadı
maçı canlı izledim nasıl oldum ama
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)