AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-29-2012, 01:58   #31
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Demek istediğim şu daha açık konuşmak gerekirse...

Başbakan, Cumhurbaşkanı olacak bu kesin gibi partiyi güçlendirmek istiyor bu açık ama ben diyorum ki partiyi daha bir Ak parti'ye yatkın isimlere teslim etmesi gerekmez mi... Geçen Osman Can'ı dinledim canlı yayında adamın derdi ak parti değil diyor ki: Ya işte siyaset yapmak istedim baktım ki başka parti yok bende ak partiyi istedim... yani adam keyfine siyasete atılmak istemiş o arada ak partiden teklif gidince kabul etmiş... Bu adam nasıl dava adamı olacak nasıl hizmet adamı olacak acaba...

İş olsun diye siyaset yapan adamlara değil davası olan adamlara ihtiyacımız var halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak benimseyecek adamlara ihtiyacımız var vesselam...

Osman CAN'ın da başımızın üstünde yeri var fakat daha iyi düşünülüp daha mantıklı kararlar verilebilir di diye düşünüyorum...

Mesela neden Şevki YILMAZ'a Fikri AKYÜZ'e vs. bu gibi sağlam adamlara teklif edilmedi anlamış değilim...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2012, 02:04   #32
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ak partiyi eleştirsin diye partiye adam sokulmaz zaten onlarca gazateci falan var bu işi yapan... Kaldı ki parti içinde bile gerek şamil tayyar olsun gerek mehmet metiner olsun özeleştiriden kaçmazlar zaten...
Osman Can, AK Parti'ye partiyi eleştirilsin diye alınmıyordur; hukuk birikimi, demokrat ve özgürlükçü kişiliği sebebiyle alınıyordur. AK Parti için parti içinden yapılacak öz eleştiriler çok önemlidir. Çünkü böylelikle partide hem fikrî zenginlik olur hem de muhtemel hatalar yapılan öz eleştiriler sonucu düzeltilebilir.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2012, 02:07   #33
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Osman Can, AK Parti'ye partiyi eleştirilsin diye alınmıyordur; hukuk birikimi, demokrat ve özgürlükçü kişiliği sebebiyle alınıyordur. AK Parti için parti içinden yapılacak öz eleştiriler çok önemlidir. Çünkü böylelikle partide hem fikrî zenginlik olur hem de muhtemel hatalar yapılan öz eleştiriler sonucu düzeltilebilir.

Ak partinin yarısından çoğu hukukçu zaten gerek yok...

Neyse bize hayırlı olsun demek düşer İnşALLAH sonu Şener gibi olmaz vesselam...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2012, 02:55   #34
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Başbakan geçen gün "Bir hocam ‘Siyasette tekkeye derviş aramayacaksın, bu işi yapacak ehli kişi arayacaksın’ derdi." dedi.
Bugün partimiz %50 almış ve halkın teveccühünü kazanmış bir partidir.Seçmen profilimizi çıkarttığımızda aslında yelpazenin ne kadar geniş olduğunu hepimiz biliyoruz .Vatandaşın kazanılan teveccühünü kaybetmemek için partimizin yelpazeye göre yeni isimleri bünyesine kazandırma çalışmalarını yadırgamamak gerekiyor.Başbakanımızın da dediği gibi
"Aşırılıkları hariç Türkiye'nin merkez siyasetinde ki herkesi kucaklarız"
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)