09-26-2012, 23:12 | #1 |
Başbakan Erdoğan: 'İmralı ile görüşmeler yine olabilir'
Başbakan Erdoğan bu konuyla ilgili "Bu arada İmralı ile görüşmeler yine olabilir. İmralı'da avukatlarını kendisi de kabul etmiyor, zaman zaman bizim de kabul etmediğimiz oldu. Çünkü görüşmeleri maniple edilerek dışarıya haberler aktarıldı" dedi...
"Emre bey ve Hakan Bey dönemlerinde ilgili taraflarla görüşmelerimiz oldu" diyen Erdoğan, görüşmenin kesilmesinin nedeninin de iletişimde samimiyetsizlik olduğunu söyledi... http://www.samanyoluhaber.com/gundem...abilir/847654/ Ne denir bilmiyorum ama İmralıdan bir cacık olmaz.Boşa kürek çekmemek gerek. PKK nın Apoyu falan taktığı yok.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-28-2012, 19:42 | #2 |
öz elestiri yapmak gerekirse bu imrali ile yapilan görüsmelerden bir Akpartili olarak rahatsiz oluyorum .
|
|
09-28-2012, 20:05 | #3 |
Olaylari siyasi boyutuyla degerlendirmekte fayda vardir.
Monoton bakis acisindan ziyade degisIk perspektifleriyle ele alinmali. |
|
09-28-2012, 20:34 | #4 |
|
|
09-28-2012, 21:01 | #5 |
O sübyan yavrumuzun cektigi izdirap,
musalladaki tabut'a savurdugu hüsran dolu bakislari...o gözlerdeki caresizligi anlamamak ve acisini paylasmamak mümkünmüdür? Bizler, sorulari sormaktan kactigimiz icin sorunlarla yasamaya mahkum edilmemeliyiz. Soru sudur... imraliyla görüsmek müzakere etmekmidir? Yada milletin zahirde biliyorum zannettiklerini gercek yüzüyle göstermeye calismakmi? Kimse sayin basbakana sirf "imraliyla görüsmeler olabilir" dedigi icin o resmini gösterdiginiz sübyanlarin halinden anlamiyor gibi bir ithamda bulunmasin lütfen....zira ben adim gibi eminimki, bu ülkede milyonlarca insan kus tüyü yastiklarina basini koyar koymaz uyuduklarinda, sayin basbakan milyonlarin mesuliyetini bedeninin her zerresinde hissediyordur.... |
|
09-28-2012, 21:32 | #6 |
İmralı ile görüşmenin bir faydası olmaz.Aksine süreci uzatır
PKK nın elinde bir koz kalmadı Asimilasyon bitti Özlük ve kültürel haklarda ciddi aşama kaydedildi Kürt halkının kimlik problemi tamamen bitirilemese de can atıcı olmayacak seviyeye getirildi Bu adımlar devam ettikçe zaten Apoya veya müzakare edecek çapulculara ihtiyaç yok Oslo görüşmeleri gizli olarak yürütülmesi normaldi ancak süreç bitmiştir Oslodan artık fayda gelmez PKK ye karşı TSK ciddi askeri üstünlük sağladığı anda zaten terör kozu da elinden gitmiş olacak Bunu sağlamak için de ciddi askeri teknolojik yatırımlar hızlandırılmalı |
|
09-29-2012, 11:55 | #7 |
Bu millet bir haburu daha kaldırmaz bunuda böyle bilin..
|
|
09-29-2012, 12:48 | #8 |
Görüşmeler şu anda zaten yapılıyor bence.
Dün Başbakan bunu daha iyi bir biçimde belli etti. Her iki cepheden de ılımlı mesajlar geliyor. Bu sorun ancak diyalogla çözülür, bu sefer daha tecrübeli bir biçimde hareket edilecek ve habur olayları falan yaşanmayacaktır. Sizlerde meseleye serinkanlılıkla yaklaşın isterseniz arkadaşlar. Başbakan'ın bu tavrını destekliyorum... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|