![]() |
#1 |
![]() ![]() AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Merkezi'nde, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan MKYK toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü. AK Parti A Takımında görev dağılımı: Siyasi Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcılığı'na Abdülkadir Aksu'nun yerine Mehmet Ali Şahin, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Bülent Gedikli'nin yerine Numan Kurtulmuş, AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Reha Denemeç'in yerine Süleyman Soylu Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Hüseyin Tanrıverdi'nin yerine Menderes Mehmet Tevfik Türel Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Zelkif Kazdal'ın yerine Prof. Dr. Mustafa Şentop Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur Genel Sekreter Haluk İpek Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Bugün
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (10-04-2012 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Zelkif abinin değişmesine üzüldüm ama sonuçta aynı şeye hizmet ediyorlar ALLAH utandırmasın...
Kurtulmuş ve Soylu açısından zaten beklenen bir gelişme... Konu Necip Fazıl tarafından (10-04-2012 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İşte Numan Kurtulmuş'un yeni görevi ![]() MKYK topantısı sona erdi. AK Parti'de görev dağılımı belli oldu AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantıya hafta sonunda yapılan 4. Olağan Büyük Kongre'de yönetime seçilen 21 üye ilk kez katıldı. AK Parti'nin en üst karar alma organı konumundaki AK Parti MKYK'da 50 üye yer alıyor. EKONOMİDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU 12 kişilik MYK'da 5 değişiklik yapıldı. Numan Kurtulmuş, 'AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı' görevine getirildi. Habervaktim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hayırlı olsun .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |