|
![]() |
#1 |
![]() Dershaneler kpatılsın diyen arkadaşlardan kaçınız üniversite mezunu?
Okuduğu üniversiteye acaba dershanesiz hzırlanmış olsaydı yerleşebilir miydi? Merak ediyorum Ayrıca Dershanecilerin Dershanelerin kapatılmasına SICAK BAKTIĞI gibi bir iddia da doğru değil. Gündemi pek takip edemiyoruz sanırım Özel Dershaneler Birliği başkanının açıklamasını ve büyük dershane gruplarının son açıklamalarını takip edin yeterli. Ben bu sistemin içindeyim Aaa kapatılsak iyi olur diyen bir tane dershaneci yok Özel okul ise zaten mevcut Özel okullar sinek avlarken kontenjanlarını dahi dolduramuyorken mevcut özel okullara öğrenci veremezken herkesi özel okul açmaya davet etmek avaneliktir. Dershaneler sanıldığı gibi zenginlerin değil ortadirek vatandaşım hizmetindedir. Yoksa zengin olan zaten özel koleje yıllık on - onbeş bin tl ile çocuğuna en üst düzeyde eğitim aldırıyor. İki Üçbin TL ile özel okular ayakta kalamaz,ancak dershaneler çarkını çevirebilir bu para ile. Kaldı ki sen işini iyi yaparsan insanlar çocuğunu dershaneye zaten göndermez Okullar açılalı neredeyse iki ay oldu seçmeli ders ve bir çok bıranş dersi hala BOŞ geçiyor.. Müdürler kafayı yiyecek vaziyette. Erdoğan dershaneleri hedef almaktan vazgeçmeli bence. Özel teşebbüse karşı böyle HEDEF alıcı yaklaşımlar doğru değil. İnsanlar ister KURS açar ister MÜZİK okulu İSTER BALE kursları.. SANANE?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|