AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-28-2012, 16:53   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Thumbs down AK Parti'den İzmir'de seçimi kazanmak için ilginç yöntem

AK Parti, yerel seçim öncesi İzmirlinin 'yaşam tarzına müdahale' endişelerini gidermek üzere 'eğlence turu' için harekete geçti.

Büyükşehir Belediyesi'nin Ak Parti'de olduğu İstanbul'da halkın yaşam tarzına müdahale edilmediğini göstermek için, İzmir'deki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan 50 kişilik grup, yılbaşı gecesi İstanbul'un eğlence mekanlarında ağırlanacak.

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, İzmir'de hükümetin projelerini anlatırken çok sayıda kişinin kendisine "Biz Ak Parti'nin yaptıklarını biliyoruz. Bizim sıkıntımız yaşam tarzımız değişecek mi? Kordon'da rakımızı rahatlıkla içebilecek miyiz? Yoksa içkili, eğlence mekanlarını kapatacak mısınız?" yönünde sorular geldiğini söyledi. Bu endişeleri gidermek için Ak Parti tarafından yönetilen İstanbul'a tur düzenleme kararı aldığını belirten Rıfat Sait şunları söyledi:

"Kordon İşadamları Derneği de bu projenin içinde. Katılımcıların çoğu Kordon'daki bar esnafı. Ak Parti'nin eğlence mekanlarını kapatacağı yönündeki kaygıyı, İstanbul'u göstererek gidermeye çalışacağız. Geçen hafta Kadir Topbaş ile görüştüm, projeye destek verdi. Yılbaşında gidip Boğaz turu yapacağız, gece Kuruçeşme'deki eğlence mekanlarını gezeceğiz, Reina'ya, Locca'ya gideceğiz. Ben içki içmiyorum ama isteyen içki de içebilir. Çiçek Pasajı'ndaki tarihi Cumhuriyet Meyhanesi'ne gideceğiz. İstanbul'u AK Parti yönetiyor ama hayat tarzına müdahale edilmiyor mesajını vermek istiyoruz. İkinci gün Topbaş bize Kadıköy Metrosu'nu ve Miniatürk'ü gezdirecek, projelerini anlatacak."

Star

Konu Necip Fazıl tarafından (10-28-2012 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-28-2012, 16:57   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Tam inanmaları için gidin bu tiplerle içki de için o zaman...

10 Yıldır kimsenin hayatına karışmadık bundan sonra neden karışalım inanan inanır inanmayan inanmaz... İzmir'i almak için Ertuğrul Günay'ı bakan yaptık yetmedi bide adamlara eğlence düzenliyoruz bırakın efendim bunları oyunu veren versin vermeyen vermesin... Bu tipler için özünüzü inkar etmenin ne faydası var...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-28-2012, 18:06   #3
Kullanıcı Adı
BlueMoon
izmir izmir izmir

hep onlar gündemde sanki paris

izmire defalarca gittim o kadar da aham şaham bir yer değil. çoğu çarpık kentleşme ve gelir seviyesi istanbuldan ankaradan çok düşük

kayda değer yerleri bir tek konak basmane karşıyaka kordon yani merkezi sahil kesimi. iç kesimlerin durumu gerçekten çok vahim.

ak parti izmiri alırsa ayrı bir hava olur tabi. aynı şekilde trakyayı da almasını o kadar çok istiyorum ki. izmiri alsa bile trakyayı asla alamaz gibime geliyor. insanlar hükümete çok kinli trakyada. izmirde o kadar değil mesela. hizmeti götürdüğün zaman egeden akdenizden oy alırsın ama trakya ayrı bir yer. ideolojik görüşleri tamamiyle zıt.

trakyayı alsa o kadar çok süper olur ki eminim oranın yerlileri bavulu toplar direk memleketi terk eder
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-28-2012, 21:54   #4
Kullanıcı Adı
ayaz
yani misyoner vizyonuyla hareket edilecek oy vermezlerse vermesinler yine iktidardayız yine iktidarda böyle yapılarak kendilerini birşey saymalarına izin veriliyor
ayaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)