![]() |
#1 |
![]() Cemil Tokpinar'dan okudugum ve tavsiye ettiklerim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Diger Yazarlardan okuyup tavsiye ettiklerim
Namazi Yasayanlar - Said Demirtas ![]() Ölüm Sekreati ve Siddeti ( Ruhun bedenden cikma ani) - Selahaddin Mahmud ![]() ... Ve sana döndüm - Salih Seckin ![]() Huzura daha yakin - Esan Gül (daha büyük bir resim bulamadim) ![]() Dönüs - Sadiye Furkan Demirtas (daha büyük bir resim bulamadim) ![]() Ateste Yeserdim - Halit Ertugrul ![]() Oruc Yemin Adak ve Kefaret - Prof. Dr. Vecdi Akyüz ![]() Örtünme Cagrisi - Mehmed Göktas ![]() Örtülü olmayan hanimlara - Abdülhamdi Bilali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Roman türünden neler tavsiye edersiniz? veya yukardakilerde roman var mı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ahmed Günbay Yildiz'dan okuyup tavsiye ettiklerim.
Günahin Rengi ![]() Benim Ciceklerim Ateste Acar ![]() Mavi Gözyasi ![]() Afedersin hayat ![]() Yillar geriye dönse ![]() Yanik Bugdaylar ![]() Sitem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Seani Demirciden
Sözyangini ![]() Ve Ask Evliligin Ellerinden Tuttu ![]() Abdullah Yilmazdan Namaz bir Tevhid eylemi ![]() Emine Senlikoglundan Esir Evliler ![]() Sevgide hic vefa yokmu ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Salih Surucdan
Peygamber Efendimizin (sav) Hayati 1 ve 2 Bu iki kitapi okumak gercekten büyük bir zevkti. Bilmedigim cok seyleri ögrenmis oldum. Zaman zaman göz yaslarimi zor tuttum. Kesinlikle okunmasi gereken kitaplar. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Maşallah okunmamş kitap bırakmadınız..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() [: [:
Yazin memlekete gitme ikmanim olursa insaAllah, henüz alamadigim ama almak istedigim daha bir cok kitap alma niyetim var. Allah nasip ederse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|